Promo

Valamar se okrenuo novom brendu u kojem naglasak stavlja na partije i mlade ljude

Valamar se okrenuo novom brendu u kojem naglasak stavlja na partije i mlade ljude
Grgo Jelavic / Pixell

Najpoznatija turistička firma na području Lijepe Naše napravila je iznenadan zaokret u svojoj poslovnoj filozofiji. Početkom rujna su, naime, na Hvaru organizirali ljetni tulum pod nazivom MAGICO DISCO, čime su najavili lansiranje [PLACES] by Valamar. Riječ je o zanimljivom brendu, usmjerenom na mlađe ljude i strastvene putnike koji teže ka slobodi, dobroj zabavi te upoznavanju zanimljivih individua sličnih razmišljanja i afiniteta.

[PLACES] by Valamar

Mnogi hoteli na našem prostoru već godinama pokušavaju pronaći različite načine da održe korak s međunarodnom konkurencijom. Širok asortiman zabavnih i zanimljivih sadržaja, dodatne pogodnosti, razne usluge i generalno stvari na koje unazad nekoliko desetljeća jednostavno niste mogli naletjeti u turističkim odmaralištima, postale su njihov sastavni dio. Gaming industrija, u koju spada i online casino, trenutno je trend u porastu, no iz Valamara priliku vide u drugim stvarima. Fokusiran pretežito na mlađe generacije, [PLACES] by Valamar je novi program za moderne putnike željne unikatnih iskustava, opuštene zabave i druženja s ljudima sličnih pogleda na život.

Program za mlade

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Idemo sve pobliže objasniti. MAGICO DISCO posebno je izdanje HVAR [PLACESHOTEL] zabavnog programa osmišljenog za goste hotela koji su na Hvar došli zbog svjetski poznatih imena glazbene scene, kao što su DJ duo Phil & Derek te berlinski producent Ben Böhmer.

Spomenuti glazbenici tijekom eventa nastupili su na atraktivnoj pozornici uz bazen jednog od Valamarovih hotela, u ovom slučaju, smještenih na tek nekoliko metara udaljenosti od plaže. Događaju su nazočila i neka poznata lica, koja su uz razigrane melodije house glazbe uživala u opuštenom ljetnom partyju i vrhunskoj atmosferi.

Ben Böhmer je izvođač koji se tek probija na njemačkoj elektroničkoj sceni. Godine 2019. debitirao je albumom 'Breathing' koji je streaman više od 50 milijuna puta. Böhmer priprema i drugi album pod nazivom 'Begin Again', na kojem surađuje s brojnim glazbenicima i pjevačima. Tvrdi, na posebno zadovoljstvo ljubitelja alternativnije glazbe, da će to biti neodoljivi spoj melodičnih house ritmova i indie rocka.

Cijeli Böhmerov nastup na poznatom Cercle streamu snimljen je u prekrasnoj dolini u turskoj regiji Kapadokiji, i to iz balona na vrući zrak koji je letio iznad. Taj je nastup već nakon šest mjeseci došao do preko 10 milijuna pregleda, postavši jednim od najuspješnijih streamova.

Na tulumu su nastupali i Phil & Derek, članovi popularnog DJ dua, ali ujedno i osnivači Cercle platforme. Spomenuta je poznata po nastupima nekih od najpoznatijih imena svjetske DJ scene, i to na prekrasnim lokacijama diljem svijeta.

Svi znamo da se turizam u svijetu, pa tako i u Hrvatskoj, u posljednjih nekoliko godina strahovito promijenio. Želje i apetiti gostiju uvijek su u pokretu, a taj neprekidan proces upravo je bio i najveći izvor inspiracije za kompaniju Valamar da, kao i uvijek, uhvati korak s novim trendovima i prilagodi ponudu iz svog asortimana potražnji koja je u ovim trenucima aktivna na tržištu.

Svjetski, a naše

Valamar se u ovom projektu odlučio fokusirati na posjetitelje svojih hotela, odnosno mlade putnike željne avanture, uzbuđenja i druženja. Oni dolaze iz svih dijelova svijeta, a u Lijepu ih je Našu dovela ponajviše želja za uživanjem, opuštanjem i istraživanjem čari magičnog Mediterana.

Valamarov novi hotel na Hvaru se potrudio ponuditi im jedinstveni doživljaj i unikatno iskustvo kroz ekskluzivnu zabavu na bazenu, upotpunjenu nastupima raznih DJ-eva i glazbenika.

Posjetitelji su mogli uživati u raznim aktivnostima od brodskog izleta do Paklenih otoka, preko safarija u džipu pa do posjeta fascinantnim Crvenim stijenama. Odnedavno je, doduše, ponuda za mlade, znatiželjne avanturiste postala nešto bogatija - ali i to je tek početak!

 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video