Promo

Nova akcija u listopadu

RESTORAN NOBEL Tjedan restorana u restoranu Nobel od 15. listopada!

RESTORAN NOBEL Tjedan restorana u restoranu Nobel od 15. listopada!
Restoran Nobel

Restoran Nobel u listopadu je u jesenskom 'modu', a jesenskoj akciji, od 15. listopada pridružuje se i akcija Tjedan restorana, jedan od najpopularnijih gastro evenata u Hrvatskoj.

Iz tjedna u tjedan, restoran Nobel privlači sve više gostiju. Razlog za to je prvenstveno u vrhunskoj kuhinji, gdje se koriste pretežito domaće, tradicionalne namirnice uz najmodernije kuharske tehnike, prateći svjetske trendove. Rezultiralo je to odličnom fuzijom, vrlo kreativnim i naravno finim jelima, a sve po prihvatljivim cijenama.  

U listopadu je ponuda proširena prigodnim jesenskim jelovnicima u 3 slijeda sa sezonskim namirnicama, po cijeni od samo 70 kuna. Za one koji se žele počastiti za vikend, tu su i vikend ručkovi po cijeni od 90 kuna.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Osim toga, u listopadu, na 10 dana, stiže Tjedan restorana, manifestacija u kojoj najbolji hrvatski restorani prezentiraju svoja jela po cijeni od 100 kuna. Ovogodišnje jesensko izdanje Tjedna restorana počinje već u petak 15.listopada i traje do 24. listopada, a kao i uvijek nude se tri vrhunska slijeda: predjelo, glavno jelo i desert, a uz sve to, ide i jedna čaša vina.

Za isprobati sva tri slijeda, imate čak 10 dana. Kompletnu ponudu menija možete pogledati na sljedećem linku à https://tjedanrestorana.com/en/restoran/nobel-2/

Odmah pored restorana nalazi se i caffe bar hotela Turist, u kojem se možete osvježiti nekim pićem, ili odmoriti od napornog poslovnog dana. Kafić hotela ujedno je i mjesto za početak dana, a uz svaku naručenu kavu besplatno ide i klipić.

Turist je u Trendu - rezervirajte svoj termin što prije

Hotel Turist obnovio je kompletno svoj ugostiteljski dio te širom otvorio svoja vrata za svadbene i sve druge svečanosti – rođendane, krstitke, proslave, godišnjice matura ili slično. Tu su i poslovna druženja, sastanci, a moguće je i dogovoriti catering za dostavu. Hotel Turist otvoren je i opremljen najmodernijom opremom i za konferencije, kongrese, seminare.

Rezervirajte svoj termin i mjesto na 042 395 714[email protected] ili putem FB stranice restorana Nobel, odnosno putem društvenih mreža hotela Turist.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci