Promo

SPREMNI ZA HALLOWEEN

POSEBNA PONUDA Medonja Bowling&Pub vam predstavlja najluđi Halloween provod u gradu!

POSEBNA PONUDA Medonja Bowling&Pub vam predstavlja najluđi Halloween provod u gradu!
Medonja Bowling&Pub

U Medonja Bowling&Pubu pripremili su i Spooky burger i Halloween pizzu, koji idealno pašu uz bowling ili brojne druge arkadne igre za 'najstrašniji praznik'. Bowling Pub je idealno mjesto i za rođendane, partyje, teambuildinge...

Uoči nadolazećeg Halloweena, Medonja Bowling&Pub pripremio je za sve posjetitelje prestrašno dobro iznenađenje. Svi posjetitelji Bowling Puba koji se nalazi u sklopu Lumini centra, od 25.- 31.10. moći će tako uživati u 'čudovišno' odličnoj ponudi jela i zabave.

U ponudi će tako, pored redovno odličnih jela u meniju, poput pizza, burgera, pilećih specijaliteta, pommesa, osvanuti i Spooky burger i Halloween pizza. Inovativan pristup u pripremi hrane na temu ovog 'najstrašnijeg' praznika, iznjedrio je ova dva jela koja će svojim okusom, ali i vizualnim izgledom, zasigurno oduševiti svakog posjetitelja, posebno one najmlađe.

Osim standardno  odlične ponude hrane i pića, Medonja Bowling&Pub naveliko je već poznat kao mjesto za sve ljubitelje američkog tipa zabave/bowlinga, ali i raznih zanimljivih akradnih igara, kakvog nema u sjeverozapadnom djelu Hrvatske.

Ukoliko tražite savšen prostor za proslavu rođendana, afterpartyja, teambuildinga ili se jednostavno želite proveseliti s ekipom svakako navratite  i zabava je zajamčena!

Ljubazno osoblje, dojmljiv interijer, odlična ponuda pića, burgera i pizza te već nadaleko poznata zabava, dovoljan je razlog da posjetite Medonja Bowling&Pub.

Radno vrijeme:
Pon-četvrtak: 11:00 - 23:00
Petak: 11:00 - 00:00
Subota: 09:00 - 00:00
Nedjelja: 09:00 - 23:00
Adresa:ulica grada Lipika 15, Donji Kneginec(u sklopu Lumini centra) 

 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video