Promo

počela nova sezona

NOVI PROGRAMI U PONUDI Pronađite vrijeme za sebe i dođite vježbati u Aerobic centar 'Tanja'

NOVI PROGRAMI U PONUDI Pronađite vrijeme za sebe i dođite vježbati u Aerobic centar 'Tanja'
PR foto

U Aerobic centru 'Tanja' u tijeku je božićna akcija - evo detalja...

Već je 14 godina prošlo od osnivanja Aerobic centra 'Tanja', pa kao i uvijek na početku nove sezone - ponešto novo i ponešto staro!

Od ožujka ove godine treninzi se održavaju na novoj lokaciji, u Areni Varaždin, izuzetno velikom prostoru od 120 kvadrata, što omogućuje da svi imaju dovoljno prostora i razmaka.

Dvorana je odlično prihvaćena od strane vježbačica - veliko parkiralište, pogled na Dravu, a sve to rezultira time da vježbanje bude ljepše, lakše i ugodnije.

Na početku ove sezone, zadržali su neke kvalitetne i dobro posjećene programe, ali kao i uvijek - ponudili nešto novo.

Trenutno je u tijeku božićna akcija, koja traje sve do 8. studenog. Svi koji uplate članarinu do tog datuma ostvaruju 50 posto popusta na članarinu sljedećeg mjeseca, odnosno prosinca, kako bismo olakšali svima ovaj turbulentni mjesec i omogućili im da vježbaju po puno pristupačnijoj cijeni.

Upoznajte programe za vježbanje koje Aerobic centar 'Tanja' nudi.

Trbuh&guza&noge medium odlično je posjećen program pod vodstvom voditeljice Ane Skuhala koja sad ima svoju vjernu ekipu.

Trbuh &guza&noge light jedan je od najposjećenijih treninga. Odličan kao uvod u teže programe, za one koji imaju zdravstvene teškoće i koji ne mogu ili ne žele visoka opterećenja na treningu, savršen izbor. 'Pravi trening', ali nižeg inteziteta, različiti rekviziti, elementi yoge i pilatesa zadržali su neke vježbačice i više od 20 godina u ovom programu.

DANCE BURN FITNESS, program s bubnjarskim palicama, sastoji se od niza malih 'koreografija', ali ne koreografija plesnih koraka nego vježbi snage povezanih u cjelinu, ali žestoka glazba i ritam palica podižu motiviranost svakog na ovom treningu i privlače one koji ipak vole ritmičan trening.

FUNKCIONALNI TRENING novi je program, predviđen za one željne žešćeg treninga pod vodstvom Ivana Matovinovića, apsolventa stručnog studija KIF-a. Usvojiti pravilan pokret, aktivirati određene mišiće uz izbor različitih rekvizita (utezi, girje, medicinke...), utjecati na razvoj motoričkih sposobnosti, smanjiti masno tkivo - to su zadani ciljevi koje postižu tijekom tri treninga tjedno. Ovaj trening pogodan je i za mušku populaciju, a često dolaze i bračni parovi.

BODY SCULPT je program izuzetno popularan u Zagrebu, pa zašto u njemu ne bi uživale i Varaždinke? Usmjeren na oblikovanje mišića i definiciju, odnosno smanjenje masnog tkiva i daje izvrsne rezultate. Specifičnost ovog treninga je da nema aerobnog dijela, skakanja, koreografija, što mnoge polaznice ne vole. Izvodi se veliki broj ponavljanja određenih vježbi, naporno je, ali željeni rezultat ne izostaje. 

Trbuh&Guza&Noge hard EXSKLUZIV zamišljen je kao poluindividualni program za maksimalno pet vježbačica. Program u kojem se svakoj vježbačici pristupa individiualno za vrijeme treninga, prilagođavaju im se opterećenja. Instruktorica Tanja pokazuje sve što zna i što je naučila u proteklih 30 godina rada.

U studenom, kao i proteklih godina, dolaze tenisačice Teniskog kluba Varteks, koje nekoliko zimskih mjeseci provode trenirajući u AC Tanja. Za njih je u pripremi specifičan trening obzirom na sport kojim se bave. Vrlo su vrijedne i posvećene treningu pa ova suradnja traje zahvaljujući obostranom zadovoljstvu.

Programe možete kombinirati, možete vježbati dva ili tri puta tjedno, neograničeno ili platiti pojedinačni dolazak.

U planu je otvaranje grupe pilatesa u jutarnjim terminima, nakon što istraže koliki je interes, stoga se svi zainteresirani mogu javiti na neki od kontakata.

Različitost programa, educirani voditelji, mnoštvo rekvizita i uvijek dobra atmosfera zasigurno će svakome omogućiti da pronađe nešto u čemu će uživati i ostvariti cilj - bilo da je to kondicija, gubitak viška kilograma ili naprosto poboljšanje zdravstvenog statusa.

Izrada internetske stranice tanjafit.com je pri samom završetku, a bit će impresivnog dizajna. Na njoj ćete moći pronaći sve relevantne informacije o programima, rasporedu, akcijama.

U ovo zaista turbulentno vrijeme, tjelesna aktivnost gotovo je neophodna, pa ako  želimo izaći sa što manjim posljedicama za fizičko, psihičko i mentalno zdravlje - vrijeme je da se krene!

Pronađite to vrijeme za sebe i dođite vježbati u Aerobic centar 'Tanja'.

POKLANJAMO! U suradnji s Aerobic centrom 'Tanja' za tri polaznice poklanjamo besplatne članarine do kraja 2021. godine. Pravila su jednostavna - nakon pročitanog teksta u komentar ispod poveznice na Facebooku označi prijateljicu koju bi informacija mogla zanimati. 

Dobitnicu ćemo odabrati slučajnim odabirom, a ime objaviti u utorak, 2. studenog. Sretno!

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video