Promo

Trgovački centar Lumini

Obiteljska Lumini srijeda - najbolji popusti za cijelu obitelj!

Obiteljska Lumini srijeda -  najbolji popusti za cijelu obitelj!
Pexels

Druga srijeda u mjesecu vrijeme je za najbolji obiteljski shopping! Dođite 10. studenog i iskoristite super ponude.

Studeni donosi pripremu za, po mnogima, najljepše doba godine – Božić! Sigurno ste primijetili da su se već krenuli pojavljivati blagdanski ukrasi, a i sve je više vijesti o fora kuglicama, zvijezdama, 'matching' setovima s veselim motivima...

No, mi vam nećemo sada pričati o tome jer je u centru Lumini pravo vrijeme za obiteljski shopping! A usput ćete i saznati što vaši najmiliji žele za Božić pa ih ove godine možete iznenaditi pogođenim darom na koji neće ostati ravnodušni.

U srijedu, 10. studenog, dođite u centar Lumini jer su čak 24 trgovine pripremile posebne pogodnosti! Trebaju li vam nove naočale, kontaktne leće ili pak smatrate da je najbolje kupovati izvan sezone jer su popusti najbolji, onda je vrijeme da se počastite onim divnim sunčanim naočalama. Ili sanjate o novim tenisicama, čizmama, hoodici, vesti te odijelu ili kaputu – imamo i to! Tu je i kozmetika, donje rublje, posteljina, dodaci za mobilne uređaje i stvari za vaše kućne ljubimce. I za kraj, stvari koje vaši najmlađi žele sada su dostupne po povoljnijim cijenama!

Ovaj mjesec nemojte propustiti super prilike za uštedu i s obitelji se uputite u centar Lumini. Sve popuste i pogodnosti pogledajte ispod:

I pogodnosti za sve članove Lumini cluba traju do kraja studenog, a popis trgovina možete pogledati na LINKU. Ako još niste član, svratite do Info pulta od ponedjeljka do nedjelje od 9 do 21 sati i odmah ćete dobiti svoju karticu.

Vidimo se u centru Lumini!

I ne zaboravite: Ostanimo odgovorni u shoppingu!

Aktualne informacije i sve promjene vezane uz radno vrijeme trgovina možete pratiti na službenoj web stranici www.lumini.hr.

Najnovije

Reci što misliš!