Promo

OKUSI HRVATSKE TRADICIJE

RESTORAN VERGLEC Posebna ponuda za Dane okusa hrvatske tradicije do 28. studenog

RESTORAN VERGLEC Posebna ponuda za Dane okusa hrvatske tradicije do 28. studenog
Restoran Verglec

Od ponedjeljka 15. studenog počeli su nacionalni Dani okusa hrvatske tradicije, a dobra vijest za sve Varaždince je da u njima sudjeluje i restoran Verglec.

Dane okusa hrvatske tradicije zajednički organizira 11 turističkih zajednica, u suradnji s lokalnim ugositeljima, nositeljima standarda Okusi hrvatske tradicije, a sve pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma i sporta.

Kao i svake godine, u akciju se uključio i varaždinski Verglec, popularni restoran u centru grada, mjesto koje Varaždinci, ali i posjetitelji redovno posjećuju, u prvom redu radi njegove tradicionalne hrane.

Odlična vijest je da su pripremili posebnu ponudu, gdje se mogu kušati tri slijeda jela, a pripremljena su dva posebna menija, po 95 i po 125 kuna. Ova akcijska ponuda će trajati do 28. studenoga, do kada imate vremena isprobati ova vrhunska jela u Verglecu.

U Verglecu vas nestrpljivo iščekuju, i pozivaju da rezervirate svoje mjesto na 042/211-131. I svakako navratitu u Kranjčevićevu 12, od 10 do 22 sata, radnim danom te vikednom od 11 do 23 sata.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci