Promo

UVJERITE SE ZAŠTO RESTORAN NOBEL & HOTEL TURIST SVAKOG OSTAVE BEZ DAHA

ISPROBAJTE U PROSINCU Nobel okus(i) i vikend ručkovi po posebnim cijenama, u ponudi i 'zimski' kokteli

ISPROBAJTE U PROSINCU Nobel okus(i) i vikend ručkovi po posebnim cijenama, u ponudi i 'zimski' kokteli
Restoran Nobel

Svaki tjedan Restoran Nobel i Hotel Turist pripremaju neke posebne ponude, za sve koji vole odličnu hranu, a osim posebnih menija u prosincu su u ponudi i posebni 'zimski' kokteli, kojima se možete lijepo zagrijati.

Preuređeni prostori hotela Turist i restoran Nobel svakog posjetitelja ostave bez daha. Hotel je reprezentativno uređen, Varaždin je konačno dobio jedan takav vrhunski hotelsko-ugostiteljski prostor.

Posljednji mjesec u godini bit će idealna prigoda za mnoge Varaždince da ih posjete i uživaju u njima, kao i u posebnim ponudama tijekom adventskog razdoblja.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U Restoranu Nobel tako trenutno traje akcija Nobel okus(i), u sklopu koje će biti pripremljena dva posebna menija, s tri slijeda jela, sve po akcijskim cijenama. Tu je i akcija vikend ručkova, gdje će se svi koji žele moći izvesti tijekom subote i nedjelje na vikend ručak u Nobelu, po cijeni od svega 90 kuna.

A još nešto po čemu su Nobel i Turist prepoznati, i drugačiji jest i njihov catering. Vrhunski kuharski tim ovog restorana prezentirao je svoje gastro umijeće na brojnim događajima u Varaždinu, a dobra vijest je da svi zainteresirani mogu organizirati proslavu kraja godine u svojoj tvrtki, uz vrhunsku hranu, s Nobel cateringom

Sve navedeno najbolje se može provjeriti dolaskom u sam restoran, gdje se u prostranom i ugodnom ambijentu mogu isprobati i brojni drugi specijaliteti. Meni restorana Nobel, je uistinu poseban, a sve novosti se mogu upratiti i na na FB stranici restorana Nobel.

Novi i posebni, 'zimski' kokteli u Turistu

Osim hrane, u sjajnom prostoru Turista može se uživati i u sjajnim pićima. Uz jutarnju kavicu i klipić, tu je i odlična ponuda žestokih pića, pušački i nepušački prostor, VIP salon, a za adventsko vrijeme su pripremili i tri nova koktela – Apple Heat (s Hennessy konjakom), Baby it's cold outside (koktel s kavom i Malibu rumom) i Rum punch. Isprobajte adventske specijalitete u toplom, ugodnom prostoru hotela Turist.

 

Rezervirajte svoj termin i mjesto na 042 395 714[email protected] ili putem FB stranice restorana Nobel, odnosno putem društvenih mreža hotela Turist.

 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video