Promo

8. i 9. prosinca

GEOTEHNIČKI FAKULTET Ovog četvrtka i petka sudjelujte na 3. danima karijera u inženjerstvu okoliša

GEOTEHNIČKI FAKULTET Ovog četvrtka i petka sudjelujte na 3. danima karijera u inženjerstvu okoliša
Geotehnički fakultet Sveučilišta u Zagrebu

Geotehnički fakultet Sveučilišta u Zagrebu organizira 3. dan karijera u inženjerstvu okoliša u četvrtak, 9. prosinca 2021. s početkom u 10 sati i u petak, 10. prosinca s početkom u 10 sati.

Događanje će započeti pozdravnim govorom dekana izv.prof.dr.sc. Hrvoja Meaškog i predstavljanjem programa studija Inženjerstvo okoliša, a održat će se u potpunosti online putem platforme ZOOM. U nastavku Dana karijera studentima će se predstaviti renomirane tvrtke koje djeluju u području inženjerstva okoliša te im pružiti informacije o mogućnostima obavljanja stručne prakse i kasnijeg zapošljavanja.

Izravna komunikacija poslodavaca i studenata

Dan karijera je događaj primarno namijenjen studentima Geotehničkoga fakulteta i njihovim potencijalnim budućim poslodavcima. Cilj mu je omogućiti izravnu komunikaciju poslodavaca i studenata te studente upoznati s aktualnim stanjem na tržištu rada u Republici Hrvatskoj.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Održavanjem Dana karijera Geotehnički fakultet želi studentima pružiti priliku da se upoznaju s predstavnicima tvrtki/organizacija iz područja inženjerstva okoliša i mogućnostima zapošljavanja nakon završetka studija. Istovremeno, poslodavcima i svim zainteresiranima želi dati bolji uvid u znanja koja stječu studenti Geotehničkog fakulteta završetkom preddiplomskog i diplomskog studija Inženjerstvo okoliša.

Suorganizatori ovogodišnjeg Dana karijera su Hrvatsko društvo inženjera geotehnike, Udruga diplomanata i Studentski zbor Geotehničkog fakulteta te Hrvatsko društvo za inženjerstvo okoliša.

Dan karijera održava se u sklopu projekta „Stjecanje ključnih praktičnih vještina u području inženjerstva okoliša“, kojeg provodi Geotehnički fakultet u partnerstvu s Institutom za razvoj i međunarodne odnose, Hrvatskim društvom inženjera geotehnike, Veleučilištem Velika Gorica, Zelenom energetskom zadrugom i Udrugom diplomanata Geotehničkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Ukupna vrijednost projekta iznosi 3.974.834,79 kuna i u cijelosti se financira sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda.

Dodatne informacije o događanju dostupne su na web stranicama Dana karijera https://www.gfv.unizg.hr/static/dan-karijera-2021.

Dodatne informacije i kontakt:

doc. dr.sc. Nikola Kranjčić
GSM: +385 95 505 83 36
E-mail: [email protected]

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video