Promo

Spoj tradicije, kvalitete i moderne tehnologije

ŠKOLA STRANIH JEZIKA – ŽIGER Prijave u tijeku za strane jezike, hrvatski za strance i ALOHA mentalnu aritmetiku!

ŠKOLA STRANIH JEZIKA – ŽIGER Prijave u tijeku za strane jezike, hrvatski za strance i ALOHA mentalnu aritmetiku!
ŠSJ Žiger

Škola stranih jezika – Žiger, lider u poduci stranih jezika već 32 godinu, ponovno otvara svoja vrata! Trenutno su u tijeku upisi u programe učenja stranih jezika, hrvatskog jezika za strance te ALOHA mentalne aritmetike za najmlađe! 

Prva privatna škola stranih jezika u Hrvatskoj od sada se nalazi i u strogom centru IVANCA, na adresi R. Rajtera 2! Prijavite se i osigurajte svoje mjesto u jednoj od naših jezičnih grupa! 

UPISI U TIJEKU: KOJI JEZICI SE MOGU NAUČITI U ŠKOLI ŽIGER I GDJE? 

Uz standardnu ponudu jezika koji uključuju engleski, njemački, talijanski, francuski, španjolski, ruski, poljski, slovenski te švedski valja spomenuti i redovite grupe hrvatskog jezika za strance te ALOHA mentalnu aritmetiku za djecu. Nastava uživo se održava na više lokacija u Varaždinu i Ivancu, a možete se priključiti i nekoj od online grupa! 

Prijavite se još danas: 042 330 385 / [email protected] 
ONLINE PRIJAVA
  

ŠKOLA STRANIH JEZIKA – ŽIGER: GARANCIJA KVALITETE S POKRIĆEM! 

Škola Žiger poznata je po spoju tradicije, kvalitete i moderne tehnologije u nastavi stranih jezika, hrvatskog za strance, govorništva i ALOHA mentalne aritmetike. 

U čemu je tajna uspjeha jedne od vodećih ustanova za strane jezike u sjevernom dijelu Hrvatske i šire? U nastavku saznajte kako je Škola Žiger narasla od male škole do najprepoznatljivijeg brenda i sinonima za kvalitetno učenje stranih jezika ne samo diljem Varaždinske županije već i cijele Hrvatske! 

STRUČAN NASTAVNI KADAR KAO KLJUČ USPJEHA! 

Kontinuirano usavršavanje nastavnika kroz sudjelovanje na konferencijama i Erasmus+ projektima, održavanjem radinica na stručnim skupovima HUPE, KDV te konferencijama Zajednice za strane jezike kod HGK, kao i vlastiti interni program usavršavanja nastavnika način je na koji Škola Žiger osigurava vrhunsku uslugu i optimalne rezultate. Ne smijemo zaboraviti da polaznici Škole Žiger visoko cijene njenu profesionalnost, topli pristup nastavnika, prilagođavanje svakoj dobnoj skupini i umijeće motiviranja polaznika. Više na: 

VERIFICIRANI PROGRAMI – UŽIVO ILI ONLINE! 

Škola Žiger 2009. godine je kao jedna od prvih u Hrvatskoj verificirala programe općeg i poslovnog engleskog, njemačkog, talijanskog, španjolskog, francuskog, ruskog, hrvatskog, nizozemskog, slovenskog, švedskog i poljskog jezika! 

S obzirom na epidemiološku situaciju, Škola Žiger sve programe nudi u online varijanti, a bez obzira na to kako pohađate nastavu, online ili uživo, po završenom stupnju stječete jednako vrijedne svjedodžbe s pravom javnosti, a položeni stupanj može se unijeti u e-radne knjižice.  

Upišite online program u Školi Žiger već danas: PRIJAVITE SE! 

ISPIT ZA STALNI BORAVAK – HRVATSKI ZA STRANCE 

Za strance i poslodavce koji zapošljavaju strance u ponudi je hrvatski za strance. Škola Žiger ovlaštena je izdavati Potvrde u svrhu izdavanja dozvole stalnog boravka ili državljanstva. 

ALOHA MENTALNA ARITMETIKA ZA DJECU   

ALOHA program namijenjen je djeci od 4 do 13 godina i na zabavan način potiče razvoj mozga. Kroz ALOHA program djeca uče mentalnu aritmetiku (računanje napamet) koristeći abakus čime razvijaju analitičke i kreativne sposobnosti, napreduju u učenju, pamćenju te izuzetnu sposobnost pažnje i koncentracije! 

Na nastavi ALOHA mentalne aritmetike kombiniramo vježbe mentalne aritmetike s edukativnim i zabavnim aktivnostima pa tako djeca ostvaruju napredak ne samo u matematici već u svim školskim predmetima. 

SUVREMENA TEHNOLOGIJA U NASTAVI - SPOJ TRADICIJE, KVALITETE I TEHNOLOŠKE INOVACIJE 

Škola Žiger uspješno je privela kraju EU projekt 'Poboljšanje kvalitete usluge kroz IKT u nastavi i poslovanju' čime su svim polaznicima omogućilizanimljiviju i efikasniju nastavu u skladu s modernim tehnološkim zahtjevima. Rezultat su motiviraniji polaznici koji brže stječu znanja stranih jezika na jedan inovativan, zanimljiv i kreativan način. 

Ovim projektom Škola Žiger opremila je učionice novim laptopima, pametnim pločama i ekranima, robotima Cubetto, Ozobot i Sphero Bolt te iPad-ima s dodacima Osmo Genius i Osmo Coding  

DOKAZ IZVRSNOSTI: ŠKOLA ŽIGER = EAQUALS ŠKOLA! 

Škola Žiger 2001. godine podvrgnula se vanjskom vrednovanju kvalitete EAQUALS-a, međunarodnog udruženja kvalitetnih škola stranih jezika te stekla status akreditiranog člana, u društvu svega 140 europskih i svjetskih najvećih škola. Kako bi usluga konstantno ostala na vrhunskoj razini, provjera kvalitete se ponavlja svake četiri godine, a Škola Žiger je na zadnjoj inspekciji postigla izvrstan rezultat u svih 12 područja provjere, dok je 10 od njih proglašeno područjima izvrsnosti, čime je Škola Žiger nadmašila EAQUALS-ove standarde. 

Uz to, Škola Žiger jedina u Hrvatskoj izdaje međunarodne EAQUALS svjedodžbe, a nositelj je i znaka Hrvatska kvaliteta u poduci stranih jezika. 

CAMBRIDGE ISPITI 

Škola Žiger već dugi niz godina priprema kandidate za Cambridge ispite sa stopostotnom prolaznosti. U 2021. godini svih 34 kandidata uspješno je položilo Cambridge ispite! 

UPIŠITE ŠKOLU S POKRIĆEM,  

UPIŠITE ŠKOLU STRANIH JEZIKA – ŽIGER! 

Stanka Vraza 37, Varaždin 

Ivana Trnskog 19, Varaždin 

Rudolfa Rajtera 2, Ivanec 

 

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video


Vezani članci