Promo

VAŠ DOMAĆI TELEKOM

OPTIČKA MREŽA Od sada Magic Net daje više za manje, snižene cijene paketa

OPTIČKA MREŽA Od sada Magic Net daje više za manje, snižene cijene paketa

Od sada Magic Net daje više za manje! Snizili su cijene svojih paketa s brzinama od 600/300 Mbps, Trio L paket od sada je dostupan već od 244 kn/mj., naravno bez ugovorne obveze.

Odlučili su smanjiti cijene i svim G1GA paketima!

Svojim korisnicima u optičkoj mreži mogu od sada ponuditi i novi HUAWEI OptiXstar optički router koji omogućuje surfanje putem WiFi veze s brzinom većom od 1000 Mbps.

Svi novi korisnici G1GA paketa router dobivaju besplatno, a svi ostali korisnici optičkih paketa mogu zatražiti novi Huawei OptiXstar router uz nadoplatu (možete ih kontaktirati za više informacija). Važna napomena: Za potpuni doživljaj, korisnički uređaj mora podržavati WiFi 6 ili 802.11AX tehnologiju!

Magic Net – kontinuirano potiče aktivnosti u zajednici

- Kao 100% domaćem telekomu, namjera nam je kroz svoj doprinos kontinuirano poticati domaću kreativnu, kulturnu i sportsku klimu u zajednici – ističu u Magic Netu.

Tako su od ove godine ponosni sponzor nekoliko sportskih klubova u Varaždinu, a to su BBK Asi, AK Varaždin te SRD315 Sjeverozapad. Posebno bi istaknuli nekoliko atraktivnih eventa, biciklistički maraton Tour de kaj u organizaciji BBK Asi, trkačku Utrku za mač Grofa Draskovicha oko dvorca Trakošćan u organizaciji AK Varaždina te trkačku utrku Trakošćan Trail po obroncima Ravne gore koja pruža prekrasan pogled na prirodu našeg kraja, u organizaciji SRD315 Sjeverozapad.

Kao i prethodnih godina, Magic Net nastavlja i suradnja s Gradskim muzejom Varaždin. Prošle godines sponzorirali su tako veliku izložbu Erika vunasti nosorog, koja je otvorena do 27. 2. 2022. godine. Prošle srijede ponovno su krenuli i prijenosi uživo Srijeda u muzeju na Facebook stranicama Magic Neta i Gradskog muzeja Varaždin. Srijede u muzeju također se emitiraju na službenom tv kanalu Gradskog muzeja te Magic Net info kanalu.

Budite aktivni i kulturni i pratite domaći telekom - Magic Net.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video