Promo

50, 30 i 15% popusta NAJSRETNIJIM MLADENCIMA

VJENČANJE NA OTVORENOM Odaberite svadbeni glamour na otvorenom u centru Međimurja

VJENČANJE NA OTVORENOM Odaberite svadbeni glamour na otvorenom u centru Međimurja

Maštate o vjenčanju na otvorenom? Mi imamo rješenje. Sve je veći trend organizacije raznih događanja na otvorenom i upravo iz tog razloga odlučili smo se uslugom prilagoditi svim zahtjevima naših gostiju, poručuje obitelj Blešć.

Jedan od najvažnijih dana u životu svake osobe je dan vjenčanja, izricanja tog sudbonosnog da koje vrijedi do kraja života. Mnoge mladenke od djetinjstva maštaju o modelu vjenčanice, visini potpetica, idealnom bendu i cvjetnim aranžmanima. No, ono čemu također pridaju važnost je i odabir savršene lokacije kako bi taj dan proveli u što ugodnijoj atmosferi, u idealnom prostoru koji će i mladencima i gostima omogućiti dan za pamćenje. 

Glamour Wedding Kristal Kristal

Zaboravite na klasične sale za vjenčanja i proslavite vjenčanje ispod zvjezdanog neba na bajkovitoj livadi na kojoj je postavljen ekskluzivni bijeli šator.

Zamislite vjenčanje potpuno drugačije od svih ostalih, zamislite bajkovitu lokaciju na nekoliko minuta od centra Čakovca, cvrkut ptica i savršenu kulisu za romantične fotografije. Stilski dekorirani šator za svadbe, jedinstvenog koncepta, garantira pravu romantiku i potpuno odskače od standardne sale za vjenčanja. Specijalni svadbeni šator bijele boje može ugostiti do 120 uzvanika kojima će se posvetiti ljubazno i profesionalno osoblje restorana Kristal.

Zelena oaza za bajkovito vjenčanje

Predivno zeleno okruženje, bogati mirisni cvjetni aranžmani, jedinstvena atmosfera prostora okupanog sunčevim zrakama ili zvjezdanim nebom, možda zvuče primamljivo, ali nisu jedini razlog zašto bi najvažniji događaj zajedničkog života započeli upravo svečanošću uz šator na otvorenom. Ekskluzivno uređeni šator za svadbe okružen prirodom zablistat će sa stilom uz dekoracije prilagođene vašim željama i konceptu vjenčanja. Na krošnje drveća mogu se dodati ukrasi, a lampicama ili reflektorima dodatno stvoriti romantična atmosfera oko drveća. Iz čarobnog zelenila, koji daje savršen kontrast vašoj vjenčanici, ulazi se u veliki bijeli šator koji se također može dekorirati u skladu s okolnom prirodom ili potpuno drugačije – bogato i raskošno. Organiziranje vjenčanja iz snova zahtjeva i bogatu gastro ponudu i hranu vrhunske kvalitete koja se priprema na istoj lokaciji. 

Bogato iskustvo u organizaciji vjenčanja

Dugogodišnje iskustvo vlasnika i djelatnika restorana Kristal u svadbenom segmentu i ugostiteljstvu općenito, jamstvo je da će vaš najvažniji dan u životu proći besprijekorno. Hrana pripremljena na samoj lokaciji, domaće namirnice lokalnih proizvođača i raznolika gastro ponuda zadovoljit će i najzahtjevnije gurmane.

Obred vjenčanja i slavlje na istom mjestu

Vjenčanja na otvorenom postaju sve popularnija upravo zato što pretvaraju obično vjenčanje u vjenčanje iz snova! Jedna od prednosti vjenčanja na otvorenom je to što organizacija vjenčanja može uključivati i sam obred vjenčanja na istoj lokaciji gdje će biti i slavlje. Na taj način izbjeći će se premještanje gostiju s jedne lokacije na drugu, primjerice iz crkve u salu za vjenčanja i neće se gubiti vrijeme na putovanje i brigu jesu li svi gosti uspješno pronašli put i stigli na vrijeme. Ovdje možete obaviti obred vjenčanja te nastaviti slavlje na istom mjestu, u istoj romantičnoj atmosferi i bez ikakve brige i dodatnog stresa. 

Vjenčanja na otvorenom idealan su odabir za sve one koji žele nešto posebno i drugačije za svoj dan iz snova te vam pružaju brojne prednosti.

Obratite nam se s punim povjerenjem i rezervirajte Glamour Wedding Kristal paket!

Kontakt: 040/328-105 ili 098 961 7147

eMail: [email protected]

POPUST 50, 30 i 15% za troje najsretnijih budućih mladenaca

Sve rezervacije Glamour Wedding Kristal paketa na otvorenom koje se naprave do 1. svibnja 2022. ulaze u bubanj za izvlačenje. Troje najsretnijih bit će dobitnici popusta, u njihovom izabranom terminu, na ukupnu cijenu menia i pića u iznosu od čak 50, odnosno 30 i 15%. Ne propustite ovu izvanrednu priliku i razmotrite vjenčanje na otvorenom uz profesionalno osoblje Kristala.   

Glamour Wedding Kristal Kristal

 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video