Promo

'vaš domaći telekom'

Više od optičke mreže - Magic Net aktivan u zajednici!

Više od optičke mreže - Magic Net aktivan u zajednici!
Magic Net

Osim što nudi najbrži te najpovoljniji optički internet, Magic Net se angažira i na području kulture i sporta te novih tehnologija.

Osim što nudi najbrži te najpovoljniji optički internet, Magic Net se angažira i na području kulture i sporta te novih tehnologija.

U Magic Netu s ponosom ističu da surađuju s HNK-om u Varaždinu, Kinom Gaj, POU Varaždin, Gradskim muzejom Varaždin, a sponzori su nekoliko sportskih klubova na području Varaždinske te Međimurske županije.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Uz to tvrtka se angažira i u humanitarnim akcijama, pa su tako u suradnji s  Crvenim Križom Varaždin, i tvrtkama Infrastruktura, Smart Tourist, IBO Metal te Release14 organizirali akciju dobrovoljnog davanja krvi. Dogovorena je i daljnja suradnja s GDCK VZ u promoviranju njihovih akcija.

Među ostalima, Magic Net ističe i svoju podršku domaćem avanturistu Tomici Kristiću, autoru knjige Putovanje u Međuzemlje – Udisaj slobode, u njegovim novim avanturama. Od sada ćete Kristićeve avanture moći pratiti i putem društvenih mreža Magic Neta.

Kako su na području optičkog interneta jedan od lidera, i uvijek prate najnovije trendove, u suradnji s tvrtkom BIOS u poslovnici Magic Neta prezentirali su autonomni rasadnik za kućnu upotrebu. Ako ste oduvijek željeli saditi bilje u svojem domu ili uredu, Greenjoy Box je pravo rješenje.

Uz sve navedeno, ističu da u ovoj novoj izazovnoj godinu nastavljaju s najpovoljnijim paketima u optičkoj mreži. Svi paketi u optičkoj mreži od sada su dostupni bez ugovorne obaveze.

Cijene za pakete 600/300 Mbps te GIGA pakete su smanjene. Usluge Magic Neta su od sada dostupne i na području Kućana i Zbelave u Varaždinskoj županiji te Svetom Križu, Mala Subotica u Međimurskoj županiji.

Pogledajte cijene svih paketa --> Magic Net paketi

Postanite i Vi dio najbrže optičke mreže kod svojeg domaćeg telekoma. 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video