Promo

Ulica Krešimira Filića 33

Merkur osiguranje otvorilo novu poslovnicu na varaždinskoj adresi

Merkur osiguranje otvorilo novu poslovnicu na varaždinskoj adresi
pr

Klijenti novu poslovnicu na adresi Ulica Krešimira Filića 33 mogu posjetiti već danas, a oni koji to učine do 31.3. mogu ostvariti i različite pogodnosti kao što je popust na health4me Premium dodatno zdravstveno osiguranje.*

U širem centru grada Varaždina otvorena je nova, 17-ta, poslovnica Merkur osiguranja. Otvorenje poslovnice svečano je obilježeno promotivnim aktivnostima koje su se odvijale u centru grada. Službena maskota Merkur osiguranja „Happy“ prošetala se varaždinskim ulicama i podijelila prolaznicima promotivne letke i prigodne poklone povodom otvorenja. 

FOTOGALERIJA Nova poslovnica Merkur osiguranja Merkur osiguranje Varaždin, nova poslovnica

Nova poslovnica otvorena je kako bi klijentima u Varaždinu i Varaždinskoj županiji sve usluge Merkur osiguranja bile još dostupnije, a korištenje usluge jednostavnije.
-Unatoč svim digitalnim trendovima klijenti žele imati mogućnost fizički doći u naše poslovnice i dobiti direktnu uslugu od strane naših savjetnika, objasnio je član Uprave Krešimir Limpić.

Prostor varaždinske poslovnice je, poput ostalih poslovnica, uređen moderno, a posebnost je i mali lounge dio, u kojem klijent može opušteno pričekati sastanak s prodajnim zastupnikom. Sve Merkurove poslovnice uređuju se u skladu s filozofijom brenda u kojoj je čovjek, odnosno klijent, uvijek u fokusu i na prvom mjestu.

 -Želja nam je da se naši klijenti, kada dođu u prostore Merkurovih poslovnica, osjećaju ugodno i opušteno. Da im svaka naša poslovnica bude mala oaza sigurnosti, objasnila je Tamara Aye, direktorica marketinga Merkur osiguranja. -Neovisno o tome u kojem se gradu nalazimo, naša prodajna mjesta usklađeno komuniciraju brend i „Čudo života“ kao našu glavnu viziju i misiju, nadodala je Aye.

Klijenti novu poslovnicu na adresi Ulica Krešimira Filića 33 mogu posjetiti već danas, a oni koji to učine do 31.3. mogu ostvariti i različite pogodnosti kao što je popust na health4me Premium dodatno zdravstveno osiguranje.*

S otvorenjem nove poslovnice Merkur osiguranje nastavlja širiti svoje poslovanje i ostvarivati poslovne ciljeve. Posljednjih godina, zahvaljujući kvaliteti programa i konkurentnosti, Merkur osiguranje ostvaruje brz rast privatnih zdravstvenih osiguranja pružajući tako svojim klijentima cjelokupnu zaštitu. Prepoznati su po svojem individualnom pristupu svakom klijentu i kreiranju najboljeg rješenja prilagođenog određenom trenutku.

Posebna pažnja usmjerava se na važnosti prevencije u očuvanju zdravlja. Taj preventivni aspekt Merkur osiguranje podiglo je na višu razinu otvorivši vrata Merkur Lifestyle Wellness centra kao centra koji svim svojim korisnicima na jednom mjestu pruža potpuno i cjelovito wellbeing iskustvo; te Polikliniku Wellife za internu medicinu te fizikalnu medicinu i fizikalnu terapiju.

*vrijedi za donosioce promotivnog letka

 

Najnovije

Reci što misliš!