Promo

ZABAVA OD 19 SATI, REZERVIRAJTE SVOJE MJESTO!

MJESTO NAJBOLJE ZABAVE Svi putevi ovog vikenda vode u Diskač Varaždin!

MJESTO NAJBOLJE ZABAVE Svi putevi ovog vikenda vode u Diskač Varaždin!

Brojna iznenađenja, prelijepe hostese ali i vrhunski DJ-i baš kao i svakog vikenda tako vas očekuju i ovaj vikend u Diskaču.

Popularni varaždinski Diskač prošli vikend proslavio je svoju 4. godišnjicu. Brojna iznenađenja, prelijepe hostese ali i vrhunski DJ-i baš kao i svakog vikenda tako nas očekuju i ovaj, zabavljamo se od 19 sati.

Pridružite nam se svakog vikenda u Diskaču i uživajte u brojnim iznenađenjima koja Vam najpopularnije mjesto zabave u gradu priprema. Rezervirajte svoje stolove na vrijeme svakog vikenda, broj je ograničen a svatko tko podigne svoj prethodno rezerviran stol do 20:00h, dobiva 3x Party Pića po odabiru GRATIS za sebe i svoju ekipu.

Svakog tjedna Diskač priprema i nagradne igre koje možete potražiti na našoj Facebook stranici na sljedećem linku: https://www.facebook.com/635232749916617/photos/a.635517063221519/4460831680690019/ , a također i na Instagram stranici -->  https://www.instagram.com/diskac_varazdin/?hl=hr

Igrajte se zabavite se, uživajte zajedno s nama u najboljim zabavama u gradu. Ovaj petak očekuje nas Shooters tulumarenje petkom uz DJ Nixxa dok u subotu Diskač priprema Mega Neon Party, a zabavlja nas DJ Luksy.

Tu su i naše hostese koje brinu da nam ne ostanete žedni. Pripremili smo shootere na samom ulazu kao piće dobrodošlice, svi putevi ovaj vikend vode u Diskač.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video