Promo

SVI NA BICIKLE!

S Bike Boxom dočekajte spremni sezonu i kupite bicikl uz dodatni popust od 300 kuna!

S Bike Boxom dočekajte spremni sezonu i kupite bicikl uz dodatni popust od 300 kuna!
Bike Box

Nakon korone i zime stiže nam ljepše vrijeme što znači i da je vrijeme za bicikle, a da bi spremni dočekali sezonu tu je trgovina Bike Box.

Znamo dobro koliko je aktivan život, a posebno bicikliranje važno. Za vožnju bicikla vam ne treba čak niti neka posebna fizička sprema, a mogućnost ozljeđivanja je mala. Bicikliranjem se poboljšava kardiovaskularno zdravlje, fizički izgled i samopouzdanje, a da ne spominjemo i da je bicikl dobar način za upoznavanje prijatelja ili čak nove ljubavi.

A da bi spremni dočekali sezonu bicikliranja tu je varaždinska tvrtka Matis Outdoor i njihov Bike Box u Cesarčevoj ulici (preko puta policije).

Brojni Varaždinci već dobro poznaju Bike Box, a i ove godine pripremili su i brojne dodatne pogodnosti. Tako su u Bike Boxu već od 1. travnja krenuli sa nagradnom igrom, pa će kupci bicikala u vrijednosti iznad 1000 kuna moći osvojiti SUP dasku. Pripremljene su dvije daske, a osvajač prve bit će poznat 2. svibnja, dok će izvlačenje za drugu biti održano 2. lipnja. 

Tu su još i tjedne nagrade, njih čak 9, među kojima se ističu sjedala, košara za kućne ljubimce za bicikl, aerobic štap, a više detalja možete pročitati OVDJE –> https://www.matis.com.hr/blog/nagradna-igra-svakog-tjedna-nagrada-jedna-u-bike-box-u/

U Bike Boxu možete pronaći bicikle popularnih brendova Kenzel, Ultra, Cross, DHS, Lovelec, a osim bicikala, tu je i najširi izbor opreme, kao i profesionalna usluga servisa i iskusno osoblje koje može savjetovati kupce u svakoj odluci. Servis u Bike Boxu je poznat kao najbolji u gradu i obavljaju ga biciklistički entuzijasti koje tvrtka kontinurano šalje i na edukacije i seminare. 

Važno za napomenuti da od 15. travnja Grad Varaždin kreće s akcijom potpora za kupnju bicikala. Tako se u određenim biciklističkom trgovinama, može dobiti poklon od 300 kuna, a Bike Box je naravno uključen u akciju. Uvjet je da imaju  prijavljenu adresu u gradu ili prigradskim naseljima, što moraju dokazati osobnom iskaznicom, a popust vrijedi za kupnju bilo kakvog bicikla, pa i dječjeg.

U Bike Boxu žele i dodatno izaći ususret, a posebice radi poskupljenja goriva, osigurali su rabat od 20% za gotovinu te 15% na kartice. Što se pak tiče plaćanja, moguće je i plaćanje na rate do 24 mjeseca.

Osim 'običnih' bicikala, tu su i sve popularniji električni bicikli, koji polako postaju hit prijevozno sredstvo širom Europe. Sve to je posebno bitno danas, kada vidimo znatno povećanje cijena goriva pa e-bike predstavlja značajnu uštedu. Tu je svakakovažan razlog i činjenica da električni bicikli nemaju ispušne plinove te su ekološko prijevozno sredstvo.

U Bike Boxu  posebno ističu marku Lovelec, koja se proizvodi i sklapa u EU i za čije bicikle su svi dijelovi osigurani. Spomenimo i da je s jednim punjenjem električnih bicikla moguće prijeći od 90 do 165 kilometara, ovisno o modelu i jačini baterije.

Tu su naravno i sve vrste bicikala od dječjih, preko brdskih, cestovnih, sportskih, stoga u Bike Boxu možete pronaći sve potrebno za cijelu obitelj.

Sve što morate učiniti jest pokrenuti se i javiti u Bike Box. Prije možete proučiti njihov asortiman i novosti na Facebook stranici Bike Boxa ili pogledati sve dodatno (kajake i plovila, SUPove, fitness opremu...) što Matis Outdoor nudi na https://www.matis.com.hr/

Najnovije

Reci što misliš!