Promo

Mjesto najboljeg provoda u gradu

Odlična zabava i ovog vikenda u Diskaču Varaždin!

Odlična zabava i ovog vikenda u Diskaču Varaždin!

I ovog petka i subote u Diskaču vas očekuje odlična zabava, uz odlične cijene pića i brojna iznenađanja. Petak je rezerviran nza Shooters & Bottle for Bottle Party, a u subotu Neob Boat Balkan Party.

Varaždinski Diskač nakon Ladies night vikenda i plesača koji su nas zabavljalu u ludom provodu sljedi nam vikend u kojem Diskač priprema nova brojna iznenađenja. Neon boat & Balkan Night uz neonska osvjetljenja i 10 brodova po sniženim cijenama, ove subote 9. travnja. Za glazbeni dio zadužen je DJ Nixx.

A vikend počinje već u petak kada glazbu pušta DJ Tenox, a od je na rasporedu Shooters & Bottle for Bottle Party, u kojem će za svaki naručeni 'brod', Diskač časti dodatnim 'brodom'.

Rezervirajte svoje stolove na vrijeme svakog vikenda, broj je ograničen. Svatko tko podigne svoj prethodno rezerviran stol do 20:00, dobiva 3x Party Pića po odabiru GRATIS za sebe i svoju ekipu. 

Svakog tjedna Diskač priprema i nagradne igre koje možete potražiti na našoj Facebook stranici na sljedećem linku --> https://www.facebook.com/Diska%C4%8D-Vara%C5%BEdin-635232749916617/, a također i na Instagram stranici https://www.instagram.com/diskac_varazdin/?hl=hr

Igrajte se zabavite se, uživajte zajedno s nama u najboljim zabavama u gradu.

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video