ŠPAROGE, TJESTENINE, STEAKOVI, DESERTI
GURMANSKI UŽITAK U Park Boutique hotelu pripremili posebnu proljetnu ponudu!
Poseban gurmanski užitak pripremili su vam u Park Boutique hotelu, gdje možete probati kreativna jela od šparoga, tjestenina, vrhunske steakove i deserte.
Stiglo je proljeće, dolazi toplije vrijeme, stoga je vrijeme za gurmanski užitak.
Odlična vijest za sve koji vole dobar zalogaj jest i da je Park Boutiqe Hotel pripremio posebnu proljetnu ponudu, s vrhunskim salatama i predjelima, tjesteninama, steakovima i desertima.
Stiglo je vrijeme šparoga, pa su logično na meniju kreativna jela do šparoga. Za ljubitelje tjestenina tu će biti njoki s lososom i komoračem, potom ravioli s morskim plodovima te pljukanci s tartufatom.
U Park Boutique hotelu pripremili su ovog proljeća i posebnu ponudu steakova, pa su tako u ponudi teleći steak, potom Strip loin steak, Rib-eye steak te steak od divlje svinje. Tu je naravno i ponuda deserata, a nama već rastu zazubice.
Gurmanski užitak u Park Boutique hotelu je zagarantiran, sve što trebate je posjetiti ih i - osjetiti proljeće.
Više informacija doznajte i na njihovoj Facebook stranici.
Najnovije
-
Potraga za novim trenerom već je započela...
-
Nakon rimskih vojnika i nimfa - kotlić!
-
Nastupili su Pastiri...
-
Bio je član Američkog kemijskog društva, surađivao je s nobelovcem Vladimirom Prelogom, radio na projektima u Austriji i Češkoj.
-
Zakon o lokalnim porezima propisuje u čl. 9. kako porez na nasljedstva i darove ne plaćaju bračni drug, potomci i preci koji čine uspravnu liniju te posvojenici i posvojitelji koji su u tom odnosu s umrlim ili darovateljem
Dodavanje novih komentara je onemogućeno.