Promo

Mjesto najboljeg provoda u gradu

Trostruki Party ovog vikenda u Diskaču, po prvi puta uz produženo radno vrijeme!

Trostruki Party ovog vikenda u Diskaču, po prvi puta uz produženo radno vrijeme!
Diskač

I ovog vikenda u Diskaču vas očekuje odlična zabava, uz odlične cijene pića po 10 kuna i brojna iznenađenja tu je i prvi trio-vikend, a dobra vijest je i uz produženo radno vrijeme, od 21h do 05h ujutro.

Nakon prošlog vikenda i odlične zabave u petak, uz Shooters Bottle for Bottle Party te subotu uz Neon Boat Balkan Party, nadolazeći blagdanski vikend je takozvani 'Trio-vikend'.

Diskač Varaždin - Neon Balkan Night & Shooters Party (8. i 9 travnja) Diskač

Ovog vikenda party program u Diskaču je sva tri dana, petak, subotu te nedjelju. I to do 05h ujutro sva tri dana, što je po prvi puta u ovoj godini s dužim radnim vremenom.

Petak je rezerviran za Studentski Mega Party, uz DJ Nixxa. U subotu je popularni Vodka-Mix Semafor LOVE PartyDJ Mireka.

Veliko finale blagdanskog vikenda bit će u nedjelju, kada će biti Uskršnji Mega Party, po 1. puta uz glazbu DJ Zixa.

Svaki dan za sve posjetitelje tu su i GRATIS Shooteri dobrodošlice!!

Rezervirajte svoje stolove na vrijeme tokom tjedna, prije vikenda u inbox putem Facebooka. Rezervacija stolova je BESPLATNA!!
Svatko tko podigne svoj prethodno rezerviran stol do 22:00h, dobiva 3x Party Pića po odabiru GRATIS za sebe i svoju ekipu, požurite jer brojevi stolova su ograničeni!!

Svakog tjedna Diskač priprema i nagradne igre koje možete potražiti na našoj Facebook stranici na sljedećem linku --> https://www.facebook.com/Diska%C4%8D-Vara%C5%BEdin-635232749916617, a također i na Instagram stranici https://www.instagram.com/diskac_varazdin/?hl=hr

Igrajte se zabavite se, uživajte zajedno s nama u najboljim zabavama u gradu.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video