Promo

Trgovački centar Lumini

Čak 4 dana popusta i slavlja za 8. godišnjicu otvorenja Trgovačkog centra Lumini

Čak 4 dana popusta i slavlja za 8. godišnjicu otvorenja Trgovačkog centra Lumini

Velika rođendanska proslava donosi cjelodnevnu zabavu, popuste u trgovinama i poklone za velike i male posjetitelje. Od četvrtka 21. do nedjelje 24.4. proslavite s nama 8. rođendan!

Da Centar Lumini zna proslaviti svoj rođendan u stilu vidjelo se već prošli vikend kroz najavu slavlja u centru grada Varaždina. Uz Lumini djevojke koje su Varaždince darivale nagradnim strugalicama od kojih je svaka bila dobitna, slavljeničku atmosferu upotpunili su nastupi simpatičnih i veselih glazbenika poznatog Scifidelity Orchestra.

Rođendansko slavlje ovog četvrtka seli se u trgovački centar i traje sve do nedjelje, a najvažniji za kupce su naravno popusti u trgovinama koje su se za ovu prigodu potrudile i pripremile odlične popuste i pogodnosti uz kupnju.

Ne morate biti sretnik da za svoju kupnju dobijete i poklon jer svatko tko zavrti Kolo iznenađenja dobit će vrijedan poklon.

Najmlađe posjetitelje očekuju zabavne radionice crtanja i ukrašavanja najveće rođendanske čestitke, slatki darovi i šareni baloni, a u subotu i nedjelju svoje kulinarske vještine moći će pokazati u kulinarskim radionicama i dvobojima. U društvu profesionalnih kuhara, uz ozbiljnu opremu za kuhanje kornera za cooking show, pripremat će zanimljiva jela i doma ponijeti lijepe uspomene.

A one koji uspomene i doživljaje vole podijeliti s drugima na društvenim mrežama, nakon povoljnog šopinga i zabave čeka veliki cvjetni zid ispred kojeg se mogu fotkati i pokazati da fotkani u cvijeću svi izgledamo baš odlično…..#volimLumini<3!.

Posjetitelje će tijekom vikenda dodatno uveseljavati žongleri, klauni i mađioničari, a ako još uvijek nemate svoju karikaturu, vrijeme je da je date izraditi jer vam je na raspolaganju karikaturistica koja će rado vašu osobnost prenijeti na papir, i to u svojem stilu.

Naravno, rođendana nema bez glazbe pa će se Scifidelity Orchestra ponovo potruditi zabaviti velike i male goste svojim nastupima.

U pauzama od partyja kušajte domaće proizvode obiteljskih OPG-ova i ne zaboravite učlaniti se u Lumini Club koji svojim članovima tijekom cijele godine donosi posebne pogodnosti i popuste.

Pozivnicu za slavlje ste dobili - dođite na četiri dana FEST dobrog rođendana!

Detaljne informacije potražite na LINKU.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video