Promo

OAZA MIRA I OPUŠTANJA

U hotelu Turist otvorena Hedona - Varaždin je dobio svoj SPA raj!

U hotelu Turist otvorena Hedona - Varaždin je dobio svoj SPA raj!
Photo by GODAR

Stigao je i taj dan, Varaždin je konačno dobio SPA Centar kakav zaslužuje. U hotelu Turist otvorena je Hedona, a nudi cijeli niz sauni, masaža, terapija, tretmana, sve za osjećaj ugode i zadovoljstva.

Varaždin je konačno dobio SPA Centar kakav zaslužuje. U hotelu Turist otvorena je Hedona, najluksuzniji i najraskošniji SPA centar u ovom dijelu Hrvatske! Zapravo, pravi mali raj za sve koji žele relaksaciju kakvu i zaslužuju u napetom okruženju i užurbanim vremenima poput ovih.

FOTO Otvoren SPA centar Hedona Wellness & SPA centar Hedona

Hedona se prostire na gotovo 600 kvadrata, a radi se o pomno osmišljenom prostoru, gdje se pazilo na svaki detalj. Sve kako bi posjetitelji centra, u Hedoni imali svoju oazu za opuštanje tijela i uma.

Svi tipovi sauna i – osvježenje ledom!

Ako volite saune, u Hedoni se možete opustiti uz bilo koji tip saune, samo odaberitenželite li  finsku, infracrvenu, herbalnu ili parnu saunu. A nakon saune, tu je Ice Station, jedinstvena mogućnost osvježenja ledom! Nešto što se svakako mora isprobati-

Osim sauna, Hedona nudi i pregršt opcija za one koji vole masaže. Na raspolaganju  su klasične, relax, sportske masaže, a tu su i razne posebne masažne terapije. U Hedoni posebno ističi INARIE masažu, koja je idealna za skidanje celulita, a garantira smanjenje opsega i baršunastu kožu.

Sve detaljnije informacije o uslugama centra, opcijama, cijenama, možete pronaći i na njihovoj web stranici https://www.hotel-turist.hr/spa-club/.

Dočekajte ljeto spremni uz anticelulitne programe

Spremne su i posebne anticelulitne terapije, uz najmodernije stimulacijske uređaje Tesla Art te višefunkcijski Crio US09, kojima se smanjuje tjelesna težina, rješavaju se masne naslage, a i oblikuje se tijelo, što je mnogima bitno uoči dolaska ljetne sezone.

Sve masaže i terapije provodi stručno i educirano te certificirano osoblje, a prostori su intimizirani, stoga neće biti nepotrebnih pogleda ili ometanja.

A za sve one koji se žele njegovati, tu su i kozmetički tretmani jednom od najboljih svjetskih linija profesionalne kozmetike – Toskani, koje će u Hedoni koristiti među prvima u Hrvatskoj. Toskani u svojim prozvodima koristi spojeve najnovije generacije kojima dopire ciljano do dubinskih slojeva kože te čini preparate višestruko učinkovitijima u tretmanima lica i vlasišta.

Da bi wellnes & SPA bili potpuni, tu su naravno i tretmani manikure, pedikure, kao i depilacije.

Girls Night – idealno upuštanje za ekipu

Pripremili su i akciju Girls Night, gdje se do maksimalno osam žena može najaviti za usluge Hedone, opuštajući se u njihovim prostorima uz piće, u pauzama kada ne traju tretmani ili ne borave u saunama.

Radno vrijeme centra je svakim danom od 9 do 21 sat, pa i subotom, dok u nedjelju centar radi od 9 do 20 sati.

Poklonite si najljepši poklon, posjetite Hedonu! Javite im se na telefone +385 42 395 777 ili +385 99 71 22 980, putem e-maila [email protected] ili rezervirajte svoje mjesto putem Facebooka ili Instagrama.

 

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video


Vezani članci