Promo

NAJBOLJE MJESTO ZA PROVOD U GRADU

VIKEND ZABAVA Diskač Varaždin pripremio sjajan program za 'DUO-vikend' zabava i u petak i u subotu!

VIKEND ZABAVA Diskač Varaždin pripremio sjajan program za 'DUO-vikend' zabava i u petak i u subotu!
Diskač Varaždin

I ovog vikenda u Diskaču vas očekuje odlična zabava, uz odlične cijene pića po 10 kuna i brojna iznenađenja, dobra vijest je da je produženo radno vrijeme, od 22h do 06h ujutro.

Nakon prošlog vikenda i odlične zabave u petak uz Studentski Mega Party i subotu uz Shooters BOAT Party, nadolazeći vikend je takozvani 'Duo-vikend'.

Diskač 08.05.2022. Shooters Boat Party. Diskac_Studentski Mega Party_Shooters_Boat_Party

 

Ovog vikenda party program u Diskaču je dva dana, petak i subotu. I to do 06h ujutro oba dana, što je po drugi puta u ovoj godini s dužim radnim vremenom i naravno oba dana FREE UPAD i besplatno čuvana garderoba!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Petak je rezerviran za Mega Maturantski Party gdje sve maturantice i maturante na ulazu dočekuju besplatni GRATIS Shooteri dobrodošlice uz poznatu glazbu DJ ZIXXA i 8 Party Pića po 10 KN!!

U subotu je popularni Pelin-Mix Balkan Party uz svima nama već poznatog DJ Nixxa i spuštenim cijenama pića miješanih sa Pelinom.

Rezervirajte svoje stolove na vrijeme tokom tjedna, prije vikenda u inbox putem Facebooka ili DM putem Instagrama. Rezervacija stolova je BESPLATNA!!
Svatko tko podigne svoj prethodno rezerviran stol do 23:00h, dobiva 3x Party Pića po odabiru GRATIS za sebe i svoju ekipu, požurite jer brojevi stolova su ograničeni!

Svakog tjedna Diskač priprema i nagradne igre koje možete potražiti na  Facebook stranici na sljedećem linku https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=4626435644129621&id=635232749916617, a također i na Instagram stranici https://www.instagram.com/diskac_varazdin/?hl=hr

Igrajte se zabavite se, uživajte zajedno s nama u najboljim zabavama u gradu.

Najnovije

Reci što misliš!