Promo

SPA CENTAR KAKAV JE NEDOSTAJAO VARAŽDINU

Hedona oduševila Varaždince, idealno mjesto za opuštanje i zadovoljstvo

Hedona oduševila Varaždince, idealno mjesto za opuštanje i zadovoljstvo
Photo by GODAR

Vijest o otvaranju SPA centra Hedona, u sklopu Hotela Turist proširila se Varaždinom izuzetnom brzinom, a svi koji su posjetili centar, ostali su oduševljeni. Naravno, i opušteniji i mirniji, jer sve usluge u Hedoni vode k zadovoljstvu i opuštanju.

Osim sjajnih sauna, u gdje možete birati između finske, parne, turske, herbal i infracrvene saune, u Hedoni možete isprobati i sve tipove masaža, što je također više nego potrebno u ova dinamična vremena. Masaža i SPA idealna su kombinacija za opuštanje, a da bi osjećaj bio potpun, tu su i vrhunski opremljeni prostori, opremljeni brojnim wellness pomagalima.

FOTO Otvoren SPA centar Hedona Wellness & SPA centar Hedona

Za ljepotu uoči nadolazeće ljetne sezone, tu su i anticelulitne masaže i posebni uređaji koji pružaju višestruke mogućnosti oblikovanja tijela, smanjenja masnih naslava i mršavljenja. Predbilježite se na vrijeme, jer se termini prilčno brzo pune.

Svakako moramo istaknuti da SPA centar Hedona koristi Toskani kozmetiku, prvi u Hrvatskoj, a radi se o vodećem svjetskom laboratoriju iz Barcelone.

Osim estetskog, dobar osjećaj ugode pružiti svakako mogu i kozmetički tretmani, depilacije, manikure i pedikure.

Iz Hedone s posebnim ponosom ističu da je osoblje centra osposobljeno i certificirano za poslove kojima se bave.

Pripremili su i akciju – Girls Night, gdje se do osam prijateljica može dogovoriti za tretmane i uživanje u prostorijama centra, uz piće osvježenja, u pauzi između saune ili nekog drugog tretmana.

U Hedoni su pripremili i brojne druge wellness i SPA pakete, moguće je dogovoriti i razne kombinacije.

Sve detaljnije informacije o uslugama centra, opcijama, cijenama, možete pronaći i na njihovoj web stranici https://www.hotel-turist.hr/spa-club/.

Radno vrijeme centra je svakim danom od 9 do 21 sat, pa i subotom, dok u nedjelju centar radi od 9 do 20 sati.

Poklonite si najljepši poklon, posjetite Hedonu! Javite im se na telefone +385 42 395 777 ili +385 99 71 22 980, putem e-maila [email protected] ili rezervirajte svoje mjesto putem Facebooka ili Instagrama.

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video