Promo

SPA centar Hedona – mjesto za opuštanje uma, tijela i duha

PRIJE LJETNE SEZONE U SPA centar Hedona na neki od najboljih svjetskih tretmana!

PRIJE LJETNE SEZONE U SPA centar Hedona na neki od najboljih svjetskih tretmana!
Photo by GODAR

Posljednjih godina, preoblikovanje tijela je dobilo potpuno novu dimenziju, uz nove tretmane na tržištu, a u Hedoni ih imaju gotovo sve.

Ljeto je tu! Počinje sezona rashlađivanja uz bazene, mora, rijeke i jezera, stoga svi žele izgledati što bolje. Za sve koji su se malo opustili, ili žele preventivno djelovati, tu je SPA centar Hedona, koji nudi cijeli niz beauty tretmana.

Posljednjih godina, preoblikovanje tijela je dobilo potpuno novu dimenziju, uz nove tretmane na tržištu, a u Hedoni ih imaju gotovo sve.

FOTO Otvoren SPA centar Hedona Wellness & SPA centar Hedona

U prvom redu tu su vrhunski elektromagnetni stimulacijski uređaji TeslaArt i višefunkcijski Crio-US09, kojima služe za oblikovanje tijela, smanjenje tjelesne težine i rješavanje tvrdokornih naslaga. Iz Hedone naglašavaju da sve tretmane provodi educirano i certificirano osoblje, a svi aparati su potpuno novi.

Tu je i Vacuslim 48, metoda mršavljenja i eliminacije celulita, bazirana na kombinaciji kreme i vakuma kojima se simulira sauna i postiže efekt limfne drenaže.

Eliminacija celulita i masnih naslaga može se ostvariti i Inarie masažom, gdje se s posebnim masažerom oblikuje tijelo i podiže gluteus bez upaljenih folikula.

U Hedoni se možete naručiti i na tretman kavitacije, koji je također vrlo učinkovit za zatezanje kože, poboljšanje elastičnosti te također za otapanje masti i celulitnog tkiva.

A za one kojima sve navedeno nije dovoljan argument za posjet Hedoni, tu su i tretmani Radiofrekvencije i Lipo laser, čime se zaokružuju tretmani oblikovanja tijela.

Tu su još i tretmani njege lica, manikiranje i pedikura, ali i nezaobilazne saune. Sve kako bi ljeto dočekali spremni!

Više informacija o tretmanima, uslguama i cijenama na njihovoj web stranici -->  https://www.hotel-turist.hr/spa-club/

Radno vrijeme centra je svakim danom od 9 do 21 sat, pa i subotom, dok u nedjelju centar radi od 9 do 20 sati. Javite im se na telefone +385 42 395 777 ili +385 99 71 22 980, putem e-maila [email protected] ili rezervirajte svoje mjesto putem društvenih mreža.

Facebook --> https://www.facebook.com/spacentarhedona

Instagram --> https://www.instagram.com/spacentar_hedona/?hl=en

 

 

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video


Vezani članci