Promo

UPISI U SREDNJE ŠKOLE

PRVA PRIVATNA GIMNAZIJA VARAŽDIN Približava se kraj osmogodišnjeg školovanja i razmišljate koju srednju školu upisati?

PRVA PRIVATNA GIMNAZIJA VARAŽDIN Približava se kraj osmogodišnjeg školovanja i razmišljate koju srednju školu upisati?

Škola koju upišete Vaš je život i vaša budućnost. Pozivamo Vas na Dan otvorenih vrata, 11.6.2022. od 9:00 sati. Dođite i uvjerite se zašto smo TOP ŠKOLA!

Dragi učenici!

Dozvolite da vam predstavimo Prvu privatnu gimanziju s pravom javnosti Varaždin s 25 godina tradicije i kvalitete.

Prva privatna gimnazija s pravom javnosti prva je privatna srednja škola na području sjeverozapadne Hrvatske, osnovana 1997. godine kada i započinje izvođenjem programa opće gimnazije. Škola je usredotočena na osobni razvoj učenika te svakome ponaosob nudimo obrazovanje prilagođeno potrebama daljnjeg studija te tržišta rada.

O kvaliteti naše škole najbolje svjedoči dvadeset generacija maturanata koji su nastavili i završili svoje akademsko obrazovanje gotovo stopostotnim upisom na željene fakultete. Kontinuirano podizanje razine obrazovanja i dostizanje točke u kojoj se reproduktivno znanje zamjenjuje trajnim, a darovitost oblikuje u svrsishodne vještine – to je smjer koji smo kao škola zacrtali.

Želite li maksimalno iskoristiti svoje potencijale, doći do izražaja kao osobe i sve to podijeliti s nama, pridružite nam se na tom zajedničkom putovanju.

Iskustva su pokazala da se najbolje uči u izravnom kontaktu s materijom koju obrađujemo, stoga u sklopu redovne nastave, učenici jedan dio nastavnog procesa odrađuju u prirodi i na putovanjima. Informatička naobrazba danas je temelj svih poslovnih i znanstvenih procesa, stoga mnogo truda ulažemo u informatičko opismenjavanje naših učenika zbog čega nudimo nastavu informatike kroz sve četiri godine. Naša gimnazija priprema učenike za državnu maturu kroz pojačanu nastavu hrvatskog, matematike i stranog jezika, te prema potrebama učenika i iz izbornih predmeta.

10 razloga zašto upisati Prvu privatnu gimnaziju s pravom javnosti:

  1. Individualni pristup svakom učeniku
  2. Interdisciplinarna, dinamična nastava, u periodima
  3. Izvrsni i motivirani nastavnici
  4. Individualne konzultacije iz svih predmeta, a prema potrebama učenika uz učenje u školi
  5. Učionica u prirodi
  6. Suvremene nastavne metode
  7. Terenske nastave i putovanja u Hrvatskoj i inozemstvu
  8. Dodatno učenje stranih jezika (engleski, njemački, talijanski, španjolski, francuski)
  9. Predmetne grupe za talentirane učenike: Science, Business program, Social studies, Art
  10. Nulta stopa tolerancije na diskriminaciju

Pozivamo Vas na Dan otvorenih vrata, 11.6.2022. od 9:00 sati. Dođite i uvjerite se zašto smo TOP ŠKOLA!

POSEBNOSTI ŠKOLE

Posebnost naše škole je periodična nastava u blokovima od 8 tjedana. Učenici nikad nemaju u isto vrijeme sve predmete što učenicima omogućuje da se usredotoče na manji broj predmeta i tako efikasnije uče. Predmeti ne završavaju u isto vrijeme, čime se osjetno smanjuje preopterećenost i pad koncentracije tipičan za kraj polugodišta i školske godine.

Svaki učenik dobiva individualiziran program prilagođen njegovim specifičnim potrebama. Kroz organizirana učenja i konzultacije s nastavnicima učenik ima priliku u školi riješiti sve svoje radne zadatke, seminare i domaće zadaće.

Radni dan traje od 7:30 do 15:30 s organiziranim ručkom u školi, a prilagođen je individualnim potrebama svakog učenika.

Kod učenika razvijamo:

  • Inovativnost I kreativnost
  • Vještine kritičkog razmišljanja
  • Digitalne vještine
  • Vještine vođenja, ali i snalaženja u timu
  • Vještine rješavanja kompleksnih problema

Talentirane učenike usmjeravamo u predmetne “grupe” na kojima dodatno poboljšavaju svoje vještine i unapređuju znanje: Science, Business program, Social studies, Art.

Program za vrhunske sportaše i glazbenike namijenjen je mladim sportašima i glazbenicima koji zbog čestih treninga, vježbi i natjecanja imaju poteškoća u organiziranju praćenja nastave. Njima smo osigurali program edukacije bez stresa i pritisaka. Mi cijenimo njihov trud te ih podržavamo u svakom obliku.

U školi učenici mogu učiti engleski, njemački, talijanski, španjolski, francuski jezik kao prvi, drugi ili treći strani jezik, a za učenike organiziramo i učenje stranih jezika u inozemstvu.

PRVA PRIVATNA GIMNAZIJA S PRAVOM JAVNOSTI VARAŽDIN

42000 VARAŽDIN, Frana Supila 22

Tel: 042 / 200 - 334, 098 / 725 - 169

[email protected]

www.privatna.net

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video