Promo

Želite ubrzati učenje stranih jezika?

MEĐUNARODNA SVJEDODŽBA Ljetni superintenzivni programi u Školi Žiger idealno su rješenje za sve vaše jezične prepreke!

MEĐUNARODNA SVJEDODŽBA Ljetni superintenzivni programi u Školi Žiger idealno su rješenje za sve vaše jezične prepreke!

Želite li ubrzati učenje stranih jezika i to dokazati Državnom i međunarodnom Eaquals svjedodžbom? Ljetni superintenzivni programi idealno su rješenje za sve vaše jezične prepreke!

Dobra vijest je da i ovog ljeta u Školi stranih jezika Žiger organiziraju superintenzivne programe engleskog i njemačkog jezika (po potrebi i ostalih jezika) za sve one koji žele brže napredovati u učenju stranih jezika i pametno iskoristiti ljeto kako bi "preskočili" jedan jezični stupanj!

Upisi u superintenzivne grupe u Varaždinu i Ivancu su u tijeku, a više informacija saznajte u nastavku!

Kada? 

Superintenzivni programi započinju u utorak (28.06.) i traju 70 nastavnih sati (14 radnih dana)5 nastavnih sati dnevno. Nastava superintenzivnih grupa održavat će se u kasnijim poslijepodnevnim terminima, od 16:30 do 20:30, uz moguće manje prilagodbe rasporeda.

Kako se prijaviti?

Jednostavno, ispunite OBRAZAC ZA PRIJAVU, ostavite Vaše podatke i mi ćemo Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku!

Za više informacija obratite nam se s povjerenjem:

Koji jezici?

Uz standardnu ponudu jezika koji uključuju engleski i njemački valja spomenuti i početnu superintenzivnu grupu talijanskog jezika. Prema potrebi upisujemo i sve ostale jezike!

Trebate naučiti osnove hrvatskog jezika u kratkom roku?

Superintenzivni početni program idealno je rješenje! Za strance i poslodavce koji zapošljavaju strance u ponudi je ubrzani početni hrvatski jezik za strance. Škola Žiger ovlaštena je izdavati Potvrde u svrhu izdavanja dozvole stalnog boravka ili državljanstva. 

Pitate se što se sve može naučiti u tako kratkom vremenu i na koji način?

Polaznici superintenzivnih programa imaju odgovor:

„Iskreno hvala profesoru. Ono što je postigao je da sada gledam s velikim zanimanjem njemačke filmove što do sad nikada nisam. Probudio je u meni želju i ljubav za njemački.“

 „Pohvale za sadržajnost nastavnog programa, stručnost i pristupačnost predavača, kvalitetni nastavni materijali, stalno i ažurno informiranje od strane škole.“

 „Odlično pripremljena profesorica, uvijek spremna na suradnju, prilagodljiva različitim stupnjevima predznanja.“

 „Zaista zanimljiv nastavni materijal, odlično prezentirano znanje.“

Ukratko, s našim vrhunskim profesorima i vlastitim uloženim trudom u 14 radnih dana možeš postići sve!

Koja je cijena programa?

Cijena programa od 70 nastavnih sati iznosi 2.600 kuna. Plaćanje je moguće u dvije rate, prva rata prije početka programa, a druga nakon odrađenih 35 nastavnih sati. 

Popusti?

Naravno! Svi naši polaznici odmah ostvaruju 10% popusta na superintenzivni program! U slučaju da nastavljate s modula A1.1 na A1.2 ostvarujete dodatnih 10% popusta. Također, svi sudionici ljetnih programa ostvaruju 10% popusta na upis u redovne programe u rujnu

Zašto odabrati Školu stranih jezika – Žiger?

Škola stranih jezika – Žiger je s tradicijom dugom 32 godina i generacijama zadovoljnih polaznika postala sinonim za kvalitetu u jezičnoj poduci!

Imamo vrhunski stručan kadar, klimatizirane i moderno opremljene učuonice, a možete nas pronaći na odličnoj lokaciji u centru grada u Varaždinu te u centru Ivanca!

Potrebno vam je više razloga? Pročitajte više o nama:

DOKAZ IZVRSNOSTI: ŠKOLA ŽIGER = EAQUALS ŠKOLA!

Škola Žiger 2001. godine podvrgnula se vanjskom vrednovanju kvalitete EAQUALS-a, međunarodnog udruženja kvalitetnih škola stranih jezika te stekla status akreditiranog člana, u društvu svega 140 europskih i svjetskih najvećih škola. Kako bi usluga konstantno ostala na vrhunskoj razini, provjera kvalitete se ponavlja svake četiri godine, a Škola Žiger je na zadnjoj inspekciji 2022. godine postigla izvrstan rezultat u čak 11 područja provjere, čime je Škola Žiger nadmašila EAQUALS-ove standarde. 

Uz to, Škola Žiger jedina u Hrvatskoj izdaje međunarodne EAQUALS svjedodžbe, a nositelj je i znaka Hrvatska kvaliteta u poduci stranih jezika. 

Iskoristite ovu priliku, pametno utrošite vrijeme i novac te usavršite znanje stranih jezika u školi s 32 godine tradicije.

Osigurajte vaše mjesto u superintenzivnoj grupi u Varaždinu ili Ivancu i prijavite se već danas!

Za više informacija obratite nam se s povjerenjem:

042 330 385

[email protected]

Steknite prednost. Naučite jezik. Kvalitetno.

 

 

 

 

 

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video


Vezani članci