Promo

Najbolje kladionice za klađenje na Formulu 1

Najbolje kladionice za klađenje na Formulu 1

Igre na sreću mogu uzrokovati ovisnost. Osobama mlađim od 18 godina nije dozvoljeno sudjelovanje u igrama na sreću.

 

Formula 1 je jedan od najpopularnijih sportova u svijetu. Kao takav, predstavlja divljenje svih ljubitelja klađenja diljem svijeta. 

Najatraktivnijim sportom ga čini činjenica što ima veliki broj vozača, utrka i opširnu fleksibilnu ponudu za klađenje. Sportska kladionica nudi mnogobrojne mogućnosti za dobitke ukoliko se kladite na Formulu 1.

Formula 1 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Formula 1 je najbrža i mnogima najzanimljivija utrka vozila. Sezona Formule 1 se sastoji od niza utrka koje se održavaju na stazama za utrke vozila ili zatvorenim gradskim cestama. U ovom sportu određuju se dvije vrste pobjednika, onaj koji je najbolji vozač formule 1 i najbolji konstruktor vozila formule 1.

Prvenstvo Formule 1 je pod pokroviteljstvom FIA (međunarodne automobilske federacije). U utrkama vozači voze brzinama od 320 km/h, a sam performans vozila ovisi o više čimbenika.

U utrkama postoji sustav bodovanja, a vozači koji utrku završe na najboljim pozicijama osvajaju najveći broj poena. Prvo mjesto dobiva 25 poena, drugo mjesto dobiva 18 poena, treće mjesto dobiva 15 poena, a četvrto mjesto dobiva 12 poena. Zatim sva mjesta niže od toga dobivaju dva poena manje; što znači da peto mjesto dobiva 10 poena, šesto 8 poena, itd. 

Izuzetak ovog pravila je kada se utrka otkaže zbog nekog razloga i samim time će vozačima biti dodijeljena samo polovica poena.

Na osnovu prikupljenih poena, na kraju sezone se dodjeljuje pehar najboljem konstruktoru i najboljem vozaču. 

U svakoj utrci se natječe 20 različitih vozača, što znači da postoji 2.432.902.008.176.640 različitih kombinacija za krajnji ishod utrke.  Ovaj ishod utrke predstavlja dobru priliku za kladioničare, ali i prikazuje drugu stranu same kompleksnosti ovog sporta koji može biti jako konfuzan.

Formula 1 oklade

Kladionica online ima široku ponudu i fleksibilnost kad je riječ o klađenju na Formulu 1. Predviđanje pobjednika Formule 1 je jedan od mnogih načina na koje se možete kladiti.

Ukoliko se kladite na vozača za kojeg smatrate da će pobijediti u utrci, u slučaju da on pobijedi, vi dobivate okladu.  Oklade su vrlo jednostavne, a koeficijenti kladionica formula su vrlo privlačni.

Najbolje kladionice za klađenje na Formulu 1

Što se tiče ponude za klađenje na Formulu 1, sportske kladionice su pouzdane i imaju najopširniju ponudu. Pružaju Vam najbolje kladioničarsko iskustvo kako biste okušati svoju sreću u F1 utrkama.

Sportska kladionica premier - ova sportska kladionica Vam nudi široku ponudu bonusa koji će Vam pružati mogućnost da osvojite dobitke bez ulaganja Vašeg novca. 

Ova sportska kladionica uživo nudi praćenje rezultata u pravom vremenu Vaših omiljenih sportova, što uključuje i rezultate utrke Formula 1.

Bet22 sportska kladionica Vam omogućuje praćenje rezultata uživo, a među kojima možete vidjeti rezultate utrke Formule 1. Možete se kladiti i na ostale sportove poput nogometa, tenisa i košarke ili na utrke konja ili biciklista ukoliko volite više egzotične sportove. Odabir je na Vama.




 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video