Promo

JESENSKI UPISNI ROK

GLAZBENA ŠKOLA VARAŽDIN Upisi u prve razrede glazbene škole u Varaždinu, Cestici, Lepoglavi i V. Toplicama

GLAZBENA ŠKOLA VARAŽDIN Upisi u prve razrede glazbene škole u Varaždinu, Cestici, Lepoglavi i V. Toplicama

Glazbena škola u Varaždinu najavljuje upise u predškolske programe u 1. razred osnovne glazbene škole za školsku godinu 2022./2023.

U Glazbenoj školu Varaždin traju upisi u prve razrede osnovne glazbene škole i predškolske programe, a osim u Varaždinu, slobodna su i mjesta u Cestici, Lepoglavi i Varaždinskim Toplicama, dok su u Ivancu popunjeni svi programi. 

  • U Glazbenoj školi u Varaždinu na jesenskom upisnom roku upisujemo polaznike sljedećih predškolskih programa: Dječji zbor predškolskog uzrasta, Početnički solfeggio i Mala škola blok flaute.
  • Na jesenskom upisnom roku za upis u 1. razred osnovne glazbene škole u Glazbenoj školi u Varaždinu učenici će moći izabrati sljedeće instrumente:  gitara, harmonika, rog, trombon, tuba, udaraljke, violončelo i viola.
  • Na jesenskom upisnom roku u 1. razred osnovne Glazbene škole u Varaždinu u područnim odjelima:

U Područnom odjelu u Cestici, Dravska ulica 2 (u prostoru Osnovne škole Cestica) učenici mogu upisati temeljne predmete: klarinet, klavir, rog, truba, violina.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U Područnom odjelu u Lepoglavi, Hrvatskih pavlina 42 (u prostoru Osnovne škole Lepoglava) učenici mogu upisati temeljne predmete: harmonika, rog, trombon, tuba, udaraljke.

U Područnom odjelu u Varaždinskim Toplicama, Ulica grada Vukovara 1 (u prostoru Osnovne škole Varaždinske Toplice) učenici mogu upisati temeljne predmete: harmonika, tambure, truba.

U Područnom odjelu u Ivancu zbog popunjenosti upisnih kvota na ljetnom upisnom roku neće se održati jesenski upisni rok.

  • Prijave kandidata su moguće putem sustava pretprijava koje će biti otvorene od 11. srpnja 2022. do 22. kolovoza 2022., a bit će dostupne na mrežnoj stranici Škole – www.glazbena.hr

Prijemna audicija će se održati u četvrtak, 25. kolovoza 2022., a roditelji/skrbnici će biti kontaktirani u vezi dogovora točnog termina.

Objava rezultata će biti 26. kolovoza 2022. godine.

Upis učenika  će se održati u petak, 26. kolovoza 2022. godine.

*******

Aktivno bavljenje glazbom obogaćuje i poboljšava sve razine čovjekovog postojanja
– fizičku, emocionalnu, socijalnu i kognitivnu –
a djetetu pomaže odrastanje u zrelu osobnost.

*******

Natječaji za upis učenika u osnovnu glazbenu školu i predškolske programe za šk.god. 2022./23. bit će objavljen na oglasnoj ploči i mrežnoj stranici Škole.

Sve ostale informacije mogu se dobiti na telefon 042/200-940 od 8 do 13 sati, na mrežnoj stranici www.glazbena.hr ili mailom [email protected].

web: www.glazbena.hr
e-mail: [email protected]
telefon: 042 / 200-940

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video