Promo

MAGIC NET POSEBAN SPONZOR ŠPANCIRA

Španciraj u optičkoj mreži i zaradi mjesec dana besplatnog interneta

Španciraj u optičkoj mreži i zaradi mjesec dana besplatnog interneta
Magic Net

Za svakog novog korisnika koji se pridruži Magic Netu možete ostvariti mjesec besplatnog interneta. Štand Magic Neta i ove će godine biti u Gajevoj ulici.

Magic Net kao domaći telekom podržava domaća kulturna zbivanja u zajednici u kojoj djeluje. Tako i nakon ove dvije izazovne godine nastavljaju tradiciju i ponovno su domaći sponzor varaždinskog festivala pozitivnih vibracija, Špancirfesta.

- Nađite nas na staroj lokaciji ispred Kino Gaj u Gajevoj ulici. Uživajte u španciranju po našem gradu uz Vaš domaći telekom - ističu iz Magic Neta.

Pratite Facebook stranicu Magic Neta i doznajte kada je najbolje vrijeme da navratite do štanda Magic Neta na ovogodišnjem Špancirfestu. Ugovorite novu uslugu, ili samo dođite na čašicu razgovora.

Posebno ističu, da ako navratite do štanda u društvu susjeda koji postane novi korisnik Magic Neta, možete ostvariti mjesec dana besplatnog Interneta.

- Za svakog novog korisnika koji se pridruži nama kao operateru možete ostvariti mjesec besplatnog interneta. Nađite još nekoga tko će nam se pridružiti kao korisnik i uživajte mjesec dana u besplatnom internetu! - pozivaju iz Magic Neta.

Obratite pažnju na to da kod Magic Neta nema skrivenih troškova i usluge se pružaju bez ugovorne obveze.

Zato navratite od 18 do 28. 8. 2022. do štanda najboljeg domaćeg telekoma te osigurajte si najbržu veze u gradu!

Više detalja o akciji --> https://mtnet.hr/blog/privatni/pomozi-susjedu-155/

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video