Promo

GASTRO ODMOR U SREDIŠTU ŠPANCIRA

Posebna Špancir-ponuda u restoranu Verglec, uz tamburašku glazbu

Posebna Špancir-ponuda u restoranu Verglec, uz tamburašku glazbu
S. Sović / Foto agencija Sjever

Restoran Verglec jedno je od središnjih mjesta za odmor od španciranja u Varaždinu, a posebno su se pripremili i za ovaj Špancirfest.

U samo središtu grada, Kranjevićeva 12, restoran Verglec je idealna destinacija za sve koji ne žele biti daleko od glavnih zbivanja, a opet u miru i ugodnom ambijentu.

Odlična rashlađena terasa nudi zaklon i od sunca i od buke, a Verglec je već godinama poznat kao mjesto gdje se jede odlična hrana, od tradicionalnih varaždinskih specijaliteta do tjestenine i deserata.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

I ovog Špancira pripremili su i posebnu ponudu za Špancirfest. Tako će tijekom deset dana Špancirfesta, svi Varaždinca, ali i turisti te posjetitelji Špancira, moći isprobati tradicionalno varaždinsko pečenje s mlincima. Naravno jelo je u tri slijeda, jer će biti i goveđa juha, ali i desert, kolač sa smokvama, na kraju.

Osim posebne, špancir-ponude, tu je i cijeli niz jela iz bogate ponude ovog odličnog varaždinskog restorana. Pa tako u Verglecu možete isprobati hladna i topla predjela. Tu je i cijeli niz odličnih glavnih jela, među kojom se posebno izdvajaju jela s roštilja, ali i odlične tjestenine, pizza, rižota, kao i deserata.

Sve to, u ugodnom, rashlađenom ambijentu, uz odličnu uslugu, kao i široku ponuda vina, koja odlično pašu uz njihova kvalitetna jela. Cijelu ponudu možete pogledati ovdje --> Verglec - jelovnik Špancirfest 2022

I kao i svakog Špancirfesta, da ne zaboravimo da će u večernjim satima, od 20 sati, svaku večer biti i glazbeni program s dobro poznatim varaždinskim tamburašima.

Razlog više za dolazak u popularni restoran Verglec, središnje mjesto za odmor tijekom varaždinskog španciranja.

Najnovije

Reci što misliš!