Promo

CROATIA OSIGURANJE

U IT sektoru ključni su ljudi: Ponudite im više uz pouzdanog partnera

U IT sektoru ključni su ljudi: Ponudite im više uz pouzdanog partnera

 

Mali i srednji poduzetnici temelj su gospodarstva svake države, njena su "kralježnica" koja obuhvaća najveći broj poslovnih subjekata i najviše zaposlenih. Samo u Hrvatskoj mali i srednji poduzetnici imaju više od 70 % svih djelatnika u gospodarstvu, pokazuju podaci Hrvatske udruge poslodavaca (HUP). Hrvatskom gospodarstvu već nekoliko godina značajno doprinosi i domaći IT sektor, odnosno tvrtke koje se bave informacijsko-komunikacijskim tehnologijama, računalnim programiranjem, razvojem i proizvodnjom softvera i digitalnih alata.

Fleksibilni modeli osiguranja

Tvrtkama u IT sektoru ljudi su ključan resurs zbog primjene naprednih znanja i uloge koja je konkurentna na svjetskom tržištu pa stoga ne čudi da je u tom sektoru jako zastupljeno zdravstveno osiguranje. Uz sigurnost ljudi, izuzetno je važna i sigurnost imovine, kako bi se projekti na kojima rade provodili što učinkovitije i pouzdanije jer ih IT u velikoj mjeri i izvozi. Mnogi od njih prepoznali su prednosti osigurateljnih paketa Croatia osiguranja koje poseban fokus stavlja na male i srednje poduzetnike, izrađuju za njih fleksibilne modele osiguranja i prate ih tijekom razvoja njihovog poduzeća.

"Djelatnici Croatia osiguranja bili su brzi i efikasni u pronalaženju najboljih polica osiguranja vozila, putnih osiguranja te dopunskih zdravstvenih osiguranja naših zaposlenika te su nam uštedjeli mnogo vremena i truda", kažu iz zagrebačke IT tvrtke Bornfight.

Svaki poduzetnik iz bilo kojeg sektora u Croatia osiguranju dobiva osiguranje kakvo želi i treba, ugovora samo ona osiguranja koja su mu najvažnija i tako čuva budućnost svog poslovanja, ali i budućnost svojih zaposlenika, te osigurava normalno poslovanje bez obzira ne neočekivane probleme i događaje.

Uvijek brza reakcija

IT poduzetnicima je motiv za ugovaranje osiguranja i činjenica da im se takvo ulaganje priznaje kao porezna olakšica. Osim toga, i dodatno zdravstveno osiguranje zaposlenici vide kao benefit i često im je to prevaga pri odluci o izboru poslodavca. Croatia osiguranje se malim i srednjim poduzetnicima u IT-ju pokazuje kao pouzdan poslovni partner, koji omogućava brzu i sigurnu isplatu šteta, vodeći računa o potrebama i specifičnosti njihova poslovanja.

Bornfight se s takvim partnerom može još više posvetiti pokretanju vlastitih projekata. "Veselimo se nastavku suradnje s Croatia osiguranjem jer znamo da će uvijek brzo reagirati ako ćemo imati dodatne upite ili nove potrebe", poručuju iz Bornfighta.

Za sve poduzetnike koji sklope novu policu osiguranja za poduzetnike do 31. 10. 2022. Croatia osiguranje poklanja policu osiguranja od nezgode za jednu osobu, a više informacija i detalja pročitajte ovdje.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video