Promo

I-HILL DENTAL

ODABERITE SVOJ RAZLOG ZA OSMIJEH U zdravstvenoj ustanovi I-Hill Dental uvest će vas u svijet digitalne dentalne medicine

ODABERITE SVOJ RAZLOG ZA OSMIJEH U zdravstvenoj ustanovi I-Hill Dental uvest će vas u svijet digitalne dentalne medicine

Svijest o zdravlju nikad nije bila veća, a Vaše zdravlje zaslužuje vrhunsku kvalitetu!

Nakon desetogodišnjeg rada u privatnoj stomatološkoj poliklinici, osluškujući potrebe i želje svojih klijenata, doktorica Zrinka Šarc iznjedrila je misao o otvaranju intimnog „boutique“ prostora namijenjenog pružanju usluga iz domene dentalne i estetske medicine, fokusirajući se na visokospecijaliziranu uslugu „smile makeovera“. Zajedno sa svojim suprugom doc.dr.sc. Renatom Šarc ideju je pretočila u stvarnost i osnovala I-Hill Dental, čiji se slogan „Volimo vraćati osmijeh na lice“ nametnuo sam po sebi.

U I-Hill Dentalu vode se uvjerenjem da je spoj stručnjaka, visokog standarda usluga, najkvalitetnije opreme i ugodne atmosfere ključan kako bi svaki pacijent bio u potpunosti zadovoljan tretmanom.

-Naglasak se pri tome stavlja na potpunu posvećenost samo jednom pacijentu po terminu te obaveznoj diskrecijskoj pauzi između pacijenata. Kako bi svojim klijentima osigurali isključivo prvoklasnu i cjelovitu uslugu, ustanova je opremljena vrhunskim uređajima i najsuvremenijim proizvodima koji su trenutno dostupnim na tržištu, ističe doktorica Šarc.  

Važno mjesto zauzima intraoralni skener Trios 4 koji je ujedno najsnažniji 3Shape skener do sada te PRGF® Endoret® tehnologija koja je najnapredniji sustav na tržištu za dobivanje vlastite krvne plazme bogate faktorima rasta te ima široku primjenu kako u dentalnoj medicini tako i u regenerativnoj medicini i estetici lica.

Odaberite svoj razlog za osmijeh!

U intimnom boutique prostoru I-Hill Dental-a kvaliteta svakog zahvata je ispred kvantitete pacijenata. Načelo poslovanja je jedan doktor - jedan pacijent - jedan termin, za razliku od velikih ustanova gdje se pacijent često kroz terapiju nađe kod dva ili čak i više doktora.I-Hill Dental je privatna zdravstvena ustanova, stoga su cijene usluga nešto više od onih kod ugovornih stomatologa, ali se zato ovdje koriste isključivo premium materijalima kao i najnovijim uređajima i tehnologijom trenutno dostupnima na tržištu dentalne medicine, a zdravstveni djelatnici se u potpunosti posvećuju samo jednom pacijentu i njegovim specifičnim potrebama po terminu.

Nemojte čekati svoj termin, dozvolite da on čeka Vas!

U I-Hill Dental-u termini se dogovaraju u vrlo kratkom roku. Osigurana je diskrecijska pauza između termina pacijenata koja se osobito cijeni kod osoba zainteresiranim za estetske zahvate poput tretmana dodavanja filera u usne ili cjelokupni smile makeover.

Svi terapijski zahvati provode se po točno određenom protokolu, a naglasak je na potpunoj informiranosti pacijenta o cjelokupnom terapijskom postupku, čime se pacijenti osjećaju sigurno u rukama doktora.

Uz modernu tehnologiju, stručnost i vrhunsku uslugu, važan adut tima je i izuzetno ljubazna, uvijek nasmijana dentalna asistentica Sara Hatze, koja će se dodatno pobrinuti da vrijeme u I-Hill Dental-u provedete u ugodnoj atmosferi te vas pripremiti za odabrani terapijski postupak, ali i biti uz vas tijekom i nakon samog tretmana.

Specijalizirane i digitalizirane usluge koje nude su:

  • smile makeover,
  • implantologija,
  • digitalno skeniranje intraoralnim skenerom za uzimanje digitalnih otisaka čeljusti,
  • digitalno skeniranje za analizu i izradu svih vrsta protetskih radova (krunica, mostova)

Ljudi koji su prošli transformaciju osmijeha, ili popularno smile makeover, navode kako se bolje osjećaju i više se smiju. Smile makeover je dakle, usluga kod koje je primjenom različitih terapijskih tehnika i materijala moguća potpuna preobrazba osmijeha, no kada je ona zaista potrebna i na koji način se postiže, saznajemo u nastavku.

- Svaki smile makeover je individualan i ovisi o dentalnoj situaciji. Mnogi pacijenti su nezadovoljni estetskim izgledom svojih zubi i, općenito, svojim osmijehom. Ponekad se radi i o zubima koji su zdravi ili s minimalnim karijesnim lezijama, ali zbog svog oblika, boje i položaja ne ispunjavaju visoke estetske zahtjeve koje danas ima sve veći broj pacijenata. Primjena digitalne stomatologije odnosno, Trios 4 skenera iz 3Shape-a, omogućuje da se na licu mjesta izradom digitalnog 3D-scana i računalne vizualizacije čeljusti u dogovoru sa pacijentom odredi veličina, oblik i boja novih zubi koji će biti usklađeni s bojom očiju, kose i građom lica (smile design). To znači da pacijenti prije samog zahvata dobivaju točnu predodžbu kako će izgledati njihov novi osmijeh, objašnjava doktorica Šarc. Spomenimo i da značajnu ulogu u krajnjem rezultatu ima i sama vještina i iskustvo doktora dentalne medicine.

FOTOGALERIJA Zdravstvena ustanova I-Hill dental i hill dental zrinka šarc ivanec

Dentalna implantologija je stomatološka disciplina koja se bavi ugradnjom implantata u bezubu kost gornje i donje čeljusti kako bi se nadomjestio korijen izgubljenog zuba. Doktorica Šarc je upravo iz područja dentalne implantologije završila poslijediplomski specijalistički studij na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Ugradnjom implantata pacijenti se rješavaju problema bezubosti, pri zahvatu se ne oštećuju okolni zubi, a uz pravilnu njegu i dobru oralnu higijenu, zubni implantati predstavljaju trajno rješenje.

Estetski tretmani koje nude su:

  • pomlađivanje krvnom plazmom, tj. poticanje regeneracije i rejuvenacije tkiva primjenom PRGF® Endoret® tehnologije (PRGF nazivaju i tekućim zlatom u regenerativnoj medicine) te
  • hijaluronski fileri usana prestižne francuske kuće Vivacy Stylage koji jedini u svijetu sadržavaju i hijaluronsku kiselinu i antioksidanse (sorbitol i manitol), po principu IPN-tehnologije, što im omogućuje duži vijek trajanja i lakše injiciranje

I-Hill Dental – naš razlog za osmijeh je kvaliteta, a koji je Vaš?

I-Hill Dental d.o.o.

Zrinka Šarc, dr.med.dent., univ.mag.med.dent.

Rudolfa Rajtera 2, 42240 Ivanec

+385 (0) 42 798 277

[email protected]

https://ihilldental.com/

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video


Vezani članci