Promo

OKUSI JESEN U VARAŽDINU

SEZONSKI MENI Posebna ponuda u restoranima Verglec, Garestin, Park Boutique i Kula

SEZONSKI MENI Posebna ponuda u restoranima Verglec, Garestin, Park Boutique i Kula
Gastrocom

U Verglec, Park Boutique, Kula i Garestin spremni su posebni jesenski meniji, koji se jednostavno moraju isprobati.

Varaždin i jesen oduvijek su neraskidivo povezani, a mnogim Varaždincima je upravo jesen najljepše godišnje doba. Osim kulture i prirode, jedan od razloga je svakako i bogata ponuda jesenskih specijaliteta.

A njih ovih dana možete isprobati u restoranima varaždinske tvrtke Gastrocom, najveće varaždinske ugostiteljske tvrtke, koja nastavlja dugodišnju tradiciju ugostiteljstva u Varaždinu.

U njihovim restoranima – Verglec, Park Boutique, Kula i Garestin spremni su tako posebni jesenski meniji, koji se moraju isprobati.

Park Boutique Hotel ima u ponudi posebne juhe, naravno juha od buče je nezabilazna, a tu je i juha od luka i lisički. Tu su i topla predjela, a među glavnim jelima nalazi se teleći steak, potom pačja prsa i nezaobilazni biftek. Naravno, i deserti su jedna od odlika restorana u parku.

Vrijedni kuhari restorana Verglec također su pripremili neke posebne specijalitete, pa tako možete isprobati ragu od gljiva s palentom, a tu su i svinjski but s dunjama te pileći steak s preljevom od kestenom.

U restoranu Garestin možete isprobati paštetu od divlje patke u lisnatom tijestu s umakom od šumskog voća., potom goveđi rep u janjećoj maramici s vrganjima na kremi od hrena te za desert parfe od aromatizirane buče s umakom od vanilije i gelom od grožđa.

Restoran Kula rezervirana je, naravno, za najtradicionalnije jesenske specijalitete, buncek, pečenice i krvavice.

U svim restoranima naravno i dalje se može dnevno 'gablati', dogovoriti neka proslava, druženje, poslovni ručak, kao i popiti koja čašica pića uz to.

Pogledajte i jesenske jelovnike.

 

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video