Promo

NAJBOLJE VRIJEME ZA KOLAČ – UVIJEK!

Kavana Arbia Dorka & Kolačomat – mjesto za vrhunsku slasticu i uživanje

Kavana Arbia Dorka & Kolačomat – mjesto za vrhunsku slasticu i uživanje

Poznata varaždinska kavana Arbia Dorka mjesto je gdje možete isprobati prefine kolače, torte, krafne, knedle, a možete ih i preuzeti u njihovim kolačomatima u Varaždina.

Za dobru slasticu ne postoji prava sezona. Ljubitelji kolača, torti, krafni, knedli, mogu isprobati neki novi slatki komadić uvijek i svugdje, neovisno o godišnjem dobu, vremenu dana, stanju gladi. Odlično rješenja za to su kolačomati kojih sad ima već četiri u našem Varaždinu – Banfica, Jalkovečka, Aleja Kralja Zvonimira i odnedavno na Autobusnom kolodvoru.

Izvor svih slastica u popularnim kolačomatima je, za one koji još nisu znali, u varaždinskoj kavani Arbia Dorka, koja se nalazi u Stepinčevoj ulici, u neposrednoj blizini parka. Stoga sve kolače, ali i šire od toga, možete isprobati u najugodnijem ambijentu prave varaždinske kavane. Tamo je opremljena najmodernija kuhinja za proizvodnju kolača, a u njoj rade vrhunski slastičari, sve da se ugodi profinjenom nepcu Varaždinaca.

Svi ljubitelji slastica, stoga ne trebaju bolju pozivnicu za dolazak u ovu kavanu. Mnogi Varaždinci prepoznali su kavanu Arbia Dorka kao jedno od najboljih mjesta u gradu za pojesti odličan kolač, uživati u kavi, ili nekom drugom piću, ili svemu drugome što kavana nudi.

Kolači iz Arbia Dorke pripremaju se gotovo u cijelosti od domaćih, tradicionalnih sastojaka, a posebitost ove popularne varaždinske kavane su i svježe krafne koje se mogu vruće konzumirati svakim danom od 10 sati.

Naravno, tu su i klipići, ali ovi iz Dorke su baš posebni, mnogi tvrde i najbolji u gradu, i jednostavno se moraju probati. Posebno ističu jedinstven klipić sa čvarcima, a odlični klipić sa šunkom i sirom je punjen vrhunskom Pik Vrbovec kuhanom zlatnom šunkom i sirom Gouda od Varaždinske Vindije.

Kava, klipić i kolačić, idealan su početka svakog dana u Varaždina, a možete ih i ponijeti za van, to-go. Posebno se ističu njihove torte, a one se mogu i naručiti i pruzeti za van, ukoliko vam treba za neku posebnu prigodu, rođendan, proslavu, godišnjicu.

Izbor kolača možete pronaći i u svim kolačomatima, gdje uvijek stižu friški kolači, jer se nadopuna radi na dnevnoj bazi. Posebitost kolača su i kolači u čašicama, što se ne može probati nigdje drugdje, i posebno je osmišljeno. Uz kolače u čašicama ide i žličica, tako da se ove prefine slastice, mogu odmah isprobati.

Spomenimo i da je kavana Arbia Dorka uređena u retro barok stilu, a iznad kavane nalaze se i vrhunske smještajne jedinice 4*, za sve koji posjete Varaždin, stoga poziv Varaždincima da preporuče svojim gostima i prijatljima, smještaj upravo u Arbia Dorki.

Stoga, ako volite slastice, trk u Arbia Dorku, isprobati nešto od njihovih sjajnih kolača, torti, krafni, knedli, a ako vam se ne da izlaziti ili imate napad 'šećerne panike', barem do kolačomata, po 'hitnu pomoć'.

Specijaliteti iz Arbia Dorke mogu se i naručiti putem aplikacije Glovo, a možete ih pogledati na njihovom cjeniku.

Javite im se putem Facebook stranice https://www.facebook.com/kavanadorka, telefona 042 302104 ili e-maila [email protected].

 

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video