Promo

JEDINSTVENA REKREATIVNA AVANTURA

WINE&WALK Jedinstveni enogastro događaj za savršenu subotnju zabavu, u Ludbregu 5.11.

WINE&WALK Jedinstveni enogastro događaj za savršenu subotnju zabavu, u Ludbregu 5.11.
Spot

U subotu 5. studenog će se u Ludbregu održati treći „Wine & Walk Ludbreg“, enogastro rekreativna manifestacija koja je već postala jednim od zaštitnih znakova turističke ponude destinacije Centar svijeta.

'Wine & Walk Ludbreg' je događanje namijenjeno osobama koje žele povezati ljubav prema hodanju/šetnji odnosno aktivnom životu i boravku u prirodi s uživanjem u autentičnim vinima lokalnih proizvođača i degustaciji domaćih zalogaja.

Sudionici prolaze posebno osmišljenom rutom po ludbreškim brežuljcima koja povezuje degustacijske točke ludbreških vinara na kojima mogu kušati njihova probrana vina i okrijepiti se domaćim zalogajima, a sve u izuzetno veselom i pozitivnom ozračju druženja s ostalim hodačima koji vole uživati u ljepotama prirode i enogastro hedonizmu.

Posebnu pažnju organizatori svake godine posvećuju startnom, a još posebniju završnom punktu, na kojem se toplo druženje redovito nastavlja do kasno, a sudionici iz Ludbrega odlaze s predivnim sjećanjima na ugodno provedenu, aktivnu i zabavnu subotu. „Wine & Walk Ludbreg“ je u dva do sada održana izdanja postigao veliki uspjeh okupivši sudionike iz cijele Hrvatske te se uvijek tražila kotizacija više.

VELIKI INTERES – POŽURITE S PRIJAVAMA

Cijena kotizacije, koja uključuje startni paket s brendiranom degustacijskom čašom, posebnom torbicom za njezino nošenje i informativnom mapom W&W rute, ostala je ista i iznosi samo 200,00 kuna, a prijave su otvorene na ovom linku (https://forms.gle/EcJRDW96b1iN1BUd8).

S obzirom da je broj sudionika ograničen na 300 te da je interes iznimno velik, organizatori zainteresirane wine&walkere pozivaju da se prijave čim prije, kako bi osigurali svoje mjesto na ovoj sjajnoj subotnjoj enogastro avanturi u samom Centru svijeta.

 

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video