Promo

HALLOWEEN PARTY

CAFFE BAR MADERA Bira se najbolji Halloween par, pripremljena i nagrada od 500 kuna!

CAFFE BAR MADERA Bira se najbolji Halloween par, pripremljena i nagrada od 500 kuna!

Ususret proslavi Noći vještica, popularno nazvanom Halloween, varaždinski caffe bar Madera organizira drugačiju vrstu zabave kojom se pokušava približiti originalnom načinu obilježavanja te noći kroz povijest.

Na prostoru zatvorene terase Madere gosti će moći uživati u bogatoj ponudi pića iz koje se posebno izdvaja Absinth, Shooter Bloody Brain te pomalo zaboravljen cocktail – Bloody Mary. Osim toga na svoje će, među ostalim doći i ljubitelji glazbe iz ‘80-tih ali i oni skloniji goth, punk i dark glazbenom izričaju. Naglasak te večeri je svakako na kostimima od kojih će onaj najbolji biti nagrađen novčanim iznosom od 500 kuna.

No, u tijeku je i jedna posebna nagradna igra.
Želite li svojoj dragoj ili dragom priuštiti poseban doživljaj, pozovite je ili njega na pagansko vjenčanje. U izvođenju glavnog druida zabave – Krunoslava Čole i sami možete prisustvovati tom obredu. Sve što trebate učiniti kako bi se vjenčali na paganski način je lajkati stranicu Caffe bara Madera, podijeliti objavu na svom Facebook profilu te označiti s kim ćete učvrstiti svoju već postojeću vezu na drevni način Imena dobitnika bit će poznata u prijepodnevnim satima te objavljena na stranici Caffe bar Madera – 31. listopada.

Priznat ćete – to se ne doživljava baš svaki dan. Uz obilje zabave, maski, drevnih igara i dobre mjuze, samom će događaju prisustvovati i varaždinski mračni pripovjedač, Kristijan Petrović ilitiga The Dark Storyteller koji će na tom događaju obilježiti prvu godišnjicu svojih predavanja u ovom ugostiteljskom objektu, a koji je i svojevrsna podrška ovog događaja.

Stoga, ne časite časa, ne budite zdvojni. Uključite maštu i svoje metle i dojašite na najoriginalniju Halloween zabavu u ovome gradu.

Vidimo se…

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video