Promo

'ZAKLJUČITE' POSLOVNU 2022. U STILU

Proslavite kraj (poslovne) godine u Garestinu!

Proslavite kraj (poslovne) godine u Garestinu!

Veliki izbor odlične hrane, pića, vrhunska usluga i prostor u restoranu Garestin više su nego dobar motiv za proslavu!

Proslavite kraj (poslovne) godine u Garestinu!  Još desetak dana i službeno počinje Advent, vrijeme za radost i proslave. A stiže i kraj poslovne godine, što je prigoda za rezimiranje poslovnih rezultata, ali također i za slavlje sa svojim timom zaposlenika, partnera, prijatelja.

Idealno mjesto za poslovne proslave svakako je varaždinski restoran Garestin. Ovaj popularni restoran koji nosi ime po starom imenu Varaždina, ima odličan prostor u kojem se može zadržati intimnost, a restoran ima i parking, neposredno uz restoran.  No, najveći adut je naravno, odlična kuhinja, a iz Garestina pozivaju sve da rezerviraju svoje mjesto što prije.

U ponudi za završetke poslovnih godina nalazi se više vrsta juha, toplih i hladnih, kao i odličnih glavnih jela, a nezaobilazni su i vrhunski deserti. Osoblje restorana Garestina tu je da sve to posloži i servira, kao i bude na usluzi, što god je potrebno da proslava kraja još jedne zanimljive godine, bude što bolja.

U terminima 9. i 10. prosinca te 16. i 17. prosinca bit će i živa glazba, a iz Garestina vas pozivaju da se javite i 'bezecirate' svoje mjesto.

Za sve informacije, javite se u restoran Garestin, i dogovorite sve detalje vaše poslovne proslave! 

Rezervirajte svoj termin što prije na broj telefona 042/214-314 ili putem e-maila [email protected]

 

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.