Promo

Predstavljena nova božićna kolekcija Ane Kraš

Ana Kraš: Ljepota i ugoda s našom odjećom za osmijeh i kompliment više

Ana Kraš: Ljepota i ugoda s našom odjećom za osmijeh i kompliment više
Petar Borovec

Nova kampanja Ana Kraš Designa vodi nas u pravu božićnu bajku i ostvaruje vječni san o gubitku tih par kilica viška.

Kao i svake godine, osim svega što nosi, adventsko vrijeme je prigoda i za pokazivanje svojeg najboljeg outfita, a ako je to vaše izdanje ujedno i najugodnije, sreća je utoliko veća, u blagdanskim danima. Stoga je nova kolekcija Ane Kraš odlična vijest za sve koji su u potrazi za novim komadom omiljene odjeće.

- I dalje kreiramo vrlo nosivu i ugodnu modu, a većina modnih komada nosiva je od jutra do mraka i u svim prigodama. Samo promjenom modnih dodataka naše kolekcije iz dnevne neprimjetno prelaze u svečane – ističe Ana Kraš.

Ova varaždinska dizajnerica oduvijek je u modnom biznisu, praktički od srednjoškolskih dana, a lani je proslavila i 15 godina od osnivanja vlastite tvrtke Ana Kraš dizajn.

- Od svojih početaka nikad modu i odijevanje nisam doživljavala kao slijepo praćenje trendova, već kao suputnike, nagrade i saveznike, koji su tu da naglase ljepotu svih žena. Osim ljepote, ništa manje važnije nije da pomognu i pruže ugodu iz koje može proizaći pokoji osmijeh i kompliment više – rekla nam je ova varaždinska dizajnerica.

Odala nam je i koje su najvažnije stvari pomoću kojih im to uspijeva.

- Da bi sve to mogli izuzetnu pažnju posvećuju odabiru kvalitetnih tkanina s 90 postotnim prirodnim sastavom. Osim toga su su i krojevi vizualno skidaju kile te se svi komadi odjeće kreiraju za nekoliko građa tijela, s ciljem vizualnog naglaska na prednosti, a ne nedostatke pojedinih oblika tijela – rekla je Ana.

Jer Anina žena nema savršenu građu, živi punim plućima i uživa u svakoj sekundi svog dana, neopterećena s par kila viška znajući da ih Anini komotniji krojevi odlično skrivaju. Kao uostalom i velika većina žena u našem društvu.

AK božićnu kolekciju čini širok izbor haljina i tunika koje se savršeno pristaju na hlače, kao bazne modele, a većina modela dostupna je u veličinama od 36/38 do 52/54

Kupiti ih možete u Ana Kraš prodajnim mjestima ili putem web shopa www.anakraš.hr

Ana Kraš božićna kampanja je snimana u ekskluzivnom prostoru varaždinskog Gift shopa Letizia.

FOTOGRAFIJA: Petar Borovec
MODEL: Dorotea Vrbanec

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.