Promo

ZA POSEBAN SJAJ TIJEKOM ADVENTA

NOVO Otvoren V-beauty, salon ljepote koji nudi vrhunske usluge

NOVO Otvoren V-beauty, salon ljepote koji nudi vrhunske usluge

Stigao je Advent, a s njime i mnoštvo posebnih prigoda u kojima treba 'zasjati'. Zato je odlična vijest da je Varaždin ovih dana dobio novo mjesto za uljepšavanje.

Mlada Varaždinka Viktorija Vugrek nije dugo čekala na ostvarenje svojeg snova, već se odlučila pomaknuti te je otvorila svoj vlastiti salon za uljepšavanje V-beauty, koji se nalazi u Milkovićevoj 36.

- Od malih nogu sanjam o tome, a od osnovne škole sam počela šminkati druge, i počela se sama učiti sve više o tome. Iskreno, oduvijek sam maštala da ću se baviti ovim poslom, i evo me sada ovdje - ističe Viktorija.

Prostor se nalazi u Poslovnoj zgradi u Milkovićevoj, a radi se o ugodno uređenom, prostranom studiju, u kojem ćete imati puni komfor i pažnju.

- Puno pažnje sam posvetila tom dijelu, jer nisam željela da bude klasično uređen, i da prevladava samo bijela boja, već sam htjela nešto potpuno suprotno, pa tako u prostoru ima i crne boje i dosta kontrasta. Mislim da je prostor bitan, pa sam tako htjela, da bude profinjeno i elegantno – ističe Viktorija Vugrek.

U V-beauty studiju ističu da rade s vrhunskih, high-end proizvodima, poput Chanela , Diora, Estee Laudera, Lancome, Anastasie te još brojnim drugim poznati svjetskim brendovima u svijetu kozmetike. Osim vrhunskih preparata, u radu se stalno primjenjuju i nove vrhunske tehnike, zbog čega je nužno pratiti sve nove svjetske trendove.

- Nema napretka bez toga, moramo se stalno educirati, obnavljati znanja, jer se kontinuirano pojavljuju nove stvari i nove tehnike. Ja ovaj posao iznimno volim, stoga mi ništa nije teško – ističe mlada vlasnica salona V-Beauty.

Zidove njezinog studija krase i brojne diplome, poput Arimedove edukacije za make up i depilaciju, potom Lash i Brow lift edukacija od Ivane Brozović, puder obrve kod Elme Beganović. Tu je i online edukacija Brow lifta kod Ket Crnolatac, koja je među prvima u Hrvatskoj popularizirala tretman brow lifta, odnosno podizanja obrva.

Osim profesionalog šminkanja, dostupne su usluge depilacije voskom te uređivanje obrva i trepavica kao npr. čupanje koncem, lash i brow lift.

- Laminacija, odnosno brow i lash lift su iznimno popularni u posljednje vrijeme, i može značajno doprinijeti da svaka žena zasja ovog Adventa. Pozivam sve Varaždinke da se jave, maksimalno ćemo se potruditi uljepšati ih, i samim time i uljepšati im ove blagdane – ističe Viktorija.

Cijene svih usluga su prihvatljive. Možete ih provjeriti na Facebook i Instagram stranici, gdje se ujedno možete i najaviti i rezervirati svoj termin.

Odlična vijest jest i da je do 23.12. na snazi akcija i popust na sve usluge 20%!

Za sve detalje možete se javit u inbox stranice ili na broj 0994075233.

 



 

 

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video