Promo

RAJ ZA LJUBITELJE SLATKOG!

ISPROBAJTE VRHUNSKE TORTE Dani Torti u Kavani Arbia Dorka do kraja siječnja

ISPROBAJTE VRHUNSKE TORTE Dani Torti u Kavani Arbia Dorka do kraja siječnja
Kavana Arbia Dorka

Siječanj je u Kavani Arbia Dorka mjesec torti pa će svi Varaždinci i gosti moći isprobati neku od osam različitih torti. Sve torte su rađene su u vlasititoj proizvodnji, a za one koji žele slastice pojesti kod kuće, na poslu ili na putu, tu su kolačomati!

Iako su blagdani gotovi, siječanj je i dalje mjesec za slatko i za torte. Najdepresivniji mjesec u godini zaslužio je da se počastite jer 'slatko' luči hormon serotonin, koji je zaslužan za podizanje raspoloženja u našem organizmu.

Siječanj je u Kavani Arbia Dorka mjesec kada traju Dani torti pa će svi Varaždinci i gosti moći isprobati neku od osam različitih torti. Cijena kriške torte bit će 1,99 Eura, a sve torte su rađene od najkvalitetnijih sastojaka, uglavnom od domaćih, lokalnih proizvođača.

Osim torti, tu je i cijeli niz slastica, odlične krafne, knedle, najfiniji klipići, a sve to se radi i priprema upravo u Arbia Dorki. Svi spcijeliteta pripremiju se u njihovoj kuhinji, gdje rade vrsni slastičari, stoga na stolove posjetitelja stižu svježi i u najboljem stanju.

Siječanj je stoga idealna prigoda za isprobati neku od odličnih torti, i odabrati najbolju, a to je tek dio iz njihovog bogatog asortimana torti. Njihove odlične torte možete i naručiti za neku od posebnih prigoda.

Cijelu ponudu kavane možete pogledati i na njihovom cjeniku, a sve informacije možete pronaći i na njihovoj Facebook stranici.

Ako vam se slastice jedu izvan radnog vremena, ili ih želite pojesti kod kuće, odnosno u uredu ili ponijeti na put, tu su i varaždinski Kolačomati (Banfica, Aleja Kralja Zvonimira, Jalkovečka i Autobusni kolodvor), gdje u bilo koje doba dana ili noći, možete podići svoje omiljene kolače ili torte.

 

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video