Promo

ISKORISTITE POGODNOST

Zaštitite svoj dom od poplava, bujica, oluja i ostalih nepogoda

Zaštitite svoj dom od poplava, bujica, oluja i ostalih nepogoda

Razorna snaga prirode zadnjih nekoliko godina pokazala je koliko je osiguranje pomoglo onima koji su svoj dom osigurali na vrijeme

Osiguranje imovine posljednjih godina pokazalo se kao najbolja zaštita vašeg doma za čiju ste kupnju i opremanje godinama radili i štedjeli. Sve učestalije prirodne katastrofe i elementarne nepogode više nisu scenarij koji se vidi samo u filmovima – velike poplave, bujice, potres, snažne oluje i tuče u trenu mogu uništiti kuće i stanove, a od štete koja nastane mnogi se godinama oporavljaju.

Istraživanja govore kako će se nepredvidljivi vremenski uvjeti uzrokovani klimatskim promjenama samo povećavati pa je pravo vrijeme da razmislite o osiguranju imovine. Razorna snaga prirode zadnjih nekoliko godina pokazala je koliko je osiguranje pomoglo onima koji su svoj dom osigurali na vrijeme te da je novac uložen u osiguranje višestruko manji u usporedbi s troškovima saniranja nastalih šteta.

Više od 180.000 klijenata osiguranje svoje nekretnine povjerilo je Croatia osiguranju koje je njihovo povjerenje zavrijedilo brzom obradom zahtjeva, jednostavnom online prijavom šteta te njihovom sigurnom isplatom.

Croatijino osiguranje imovine obuhvaća dvije vrste osiguranja - osiguranje građevinskog dijela i osiguranje stvari u kućanstvu.

Odlučite li osigurati samo stvari u kućanstvu, policom ćete pokriti namještaj, tehniku, odjeću i obuću, novac, nakit i umjetnine, troškove izrade osobnih isprava i dokumenata, zidne i podne obloge, rolete te stakla na prozorima i vratima.

Građevinski dio osiguranja pokriva sve građevinske dijelove kuće ili stana, pločice i parkete, instalacije poput bojlera, klima i solarnih ploča, pomoćne objekte i ograde.

Polica vas štiti od troškova nastalih na osiguranoj imovini u slučaju ostvarenja rizika poput požara, izljeva vode, direktnog udara groma, oluje, tuče, poplave, bujice, visoke vode, pritiska snijega i provalne krađe. Među dodatnim opcijama je i osiguranje od potresa, a sve detalje o policama i pokrivenim rizicima pročitajte na crosig.hr.

Za sve koji do kraja veljače ugovore policu osiguranja imovine Croatia osiguranje je pripremilo i pogodnost – poklon bon u Lesnini u iznosu od 20 eura.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video