Promo

KIP KOP VRATA

IZMJERI GARAŽNA VRATA I OSIGURAJ 7% DODATNOG POPUSTA Praktično rješenje za vašu garažu, skladište ili proizvodnju

IZMJERI GARAŽNA VRATA I OSIGURAJ 7% DODATNOG POPUSTA Praktično rješenje za vašu garažu, skladište ili proizvodnju

Poduzeće KIP KOP nudi 12-godišnje jamstvo protiv hrđe i petogodišnje jamstvo na elektroniku vrata. Osim toga nude veliku akciju sekcijskih garažnih vrata s dostavom i montažom diljem Hrvatske, uključujući mjerenje i savjetovanje.

KIP KOP svojim kupcima nudi garažna vrata za kućne garaže, industrijske zgrade i različite druge svrhe. Novo u ponudi je: KIP KOP Konfigurator za automatska garažna vrata s kojim možete na jednostavan način odabrati vrata koja najbolje odgovaraju vašim potrebama.

Imaju pet osnovnih modela vrata: sekcijska podizna garažna, sekcijska podizna za industrije svrhe, rolo podizna garažna, dvokrilna garažna i jednokrilna ulazna bočna garažna vrata.

Sekcijska garažna vrata 

Svih pet modela kupci mogu prilagoditi svojim potrebama. Mogu mijenjati dimenzije vrata, način otvaranja (prema van ili prema unutra), koje će se krilo otvarati i kakav će biti položaj kuke na krilu za otvaranje. Dostupan je širok raspon boja od jednostavnih osnovnih (bijela, siva, čokoladno smeđa) preko drvenih uzoraka do bogatog šarenog seta od gotovo 25 boja s RAL ljestvice. Od svjetlosnih elemenata dostupni su prozori s okvirima različitih dimenzija, oblika i materijala, a ako želite vrata mogu biti opremljena i ventilacijskim rešetkama.

Sekcijska garažna vrata posebno su korisna za kratke prilazne puteve ili garaže ispred šetnica, npr. uz nogostup, garaže, koje se ne koriste samo za vozila.

Izolirana sekcijska vrata također se odlikuju visokom sposobnošću brtvljenja pa održavaju unutarnju temperaturu u prostoriji, štiteći garažu od prašine, lišća i kiše.

Kiplift vratima se može upravljati ručno ili daljinski. Tihi su, a opružni sustav osigurava nesmetan rad i posebno je koristan za vrata većih dimenzija.

Dizajn vrata također sprječava zaglavljivanje i moguća oštećenja. Kiplift sekcijska vrata izrađena su od dvoslojnih panela od pocinčanog čelika, koje za poduzeće Kip kop isporučuje švicarski proizvođač Tecsedo. Čvrstoća panela omogućuje širok raspon dimenzija vrata. Paneli su dvostruko obloženi i s izolacijskom jezgrom, a izvana su prekriveni uzorkom po izboru kupca.

KIP KOP kupcima nude i digitalni tisak na vrata: od imitacije prirodnog drva, betona, lima do bilo kakvih slika, footgrafija, logotipa ili drugih proizvoljnih uzoraka po izboru kupca.

Rolo garažna vrata 

Zašto ugraditi KIP KOP garažna vrata

Jednostavna, sigurna i praktična sekcijska automatska garažna vrata, koja se zbog fleksibilnog rada mogu ugraditi u gotovo sve oblike garažnih otvora zbog okomitog zatvaranja i otvaranja ne zauzimaju prostor ispred i iza garažnog otvora.

Poduzeće KIP KOP nudi i veliku akciju sekcijskih garažnih vrata s dostavom i montažom diljem Hrvatske, uključujući mjerenje i savjetovanje. Cjelokupnu ponudu KIP KOP prati i značajka: Najbolja kvaliteta po najboljim cijenama

KIP KOP garažna vrata

PREPORUČAMO da na stranici www.podizna-garazna-vrata.hr pregledate i ponudu za: rolo, dvokrilna, bočna i industrijska garažna vrata.

NAŠ SAVJET: Obratite se jednom od djelatnika KIP KOP-a. Rado će vam dati savjet u vezi cijene, funkcije i dizajna vrata. Zatražite informativnu ponudu, odlučite se i dogovorite profesionalno mjerenje.

NOVO U PONUDI KIP KOP-a je mogućnost samostalne izmjere uz pomoć www.izmjera.com Na taj način vam KIP KOP omogućuje da ostvarite dodatni popust od 7%.

Osim dugogodišnjeg jamstva, moguće je i plaćanje na rate. Više informacija možete dobiti na 091 560 2800

Najnovije

Reci što misliš!