Promo

'LJUBAV PROLAZI KROZ ŽELUDAC'

VALENTINOVO Izvedite dragu ili dragoga u Restoran Garestin ili Park Boutique Hotel

VALENTINOVO Izvedite dragu ili dragoga u Restoran Garestin ili Park Boutique Hotel

'Ljubav prolazi kroz želudac' nije tek prazna fraza, a nema datuma kada je to bolje vidljivo od 14.02., dana zaljubljenih, ili Valentinova. U Gastrocomu su pripremili posebne ponude!

Valentinovo je zasigurno poseban dan u godini. Tada svi zaljubljeni, oni koji će to tek postati, ili oni koji se jednostavno vole podružiti u dvije, obavezno izlaze na posebnu večeru.

'Ljubav prolazi kroz želudac' nije tek prazna fraza, a nema datuma kada je to bolje vidljivo od 14.02., dana zaljubljenih, ili Valentinova.

Idealnu prigodu za 'druženje u dvoje' nude i varaždinski Park Boutique Hotel i Restoran Garestin, koji su pripremili i posebne ponude za taj poseban dan. 

U Restoranu Garestin pripremili su za vas dva menija, koji sadrže predjelo, glavno jelo i desert. Prvi meni za predjelo ima hladnu platu s nekim posebnim delicijama, dok je glavno jelo su pačja prsa umaku od šumskog voća te čokoladna torta za desert.

Menu broj dva je s toplim predjelom, koje je rižoto s dimljenim lososom i pjenušcem na hrskavom parmezanu, dok je glavno jelo pečeni file smuđa s bademima u bijelom umaku, s krumpirom i popečkom. Za desert je pripremljen parfe od bosiljka sa sladoledom od vanilije i umak od malina.

Posebno mjesto svakako je i Park Boutique Hotel u varaždinskom parku, gdje su pripremili savitke od goveđeg pršuta, paštete od prepelice te mini tart, punjen kremom od sira i vlasca, za predjelo.

Na meniju za glavno jelo je svinjski file, pripremljene na poseban način, s krustom od pistacije i pjenicu od cikle i batata. Za prilog su sotirane špagete od tikvica, s bučinim košticama, uz naravno svježe salate, dok je za desert predviđeno čokoladno mousse srce.

Ovo je tek dio iz bogate ponude restorana Garestin i Park Boutiqe Hotela, možete naravno naručiti što god vam srce poželi, iz bogate ponude ova dva vrhunska restorana.

A tu je naravno i središnji varaždinski restoran Verglec, koji je odlična opcija za svaku posebnu prigodu.

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video