Promo

SVJETSKI DAN VIDA Do kvalitetne i brze dijagnostike vida uz Oftalmološku polikliniku Briljant

SVJETSKI DAN VIDA Do kvalitetne i brze dijagnostike vida uz Oftalmološku polikliniku Briljant

Svjetski dan vida obilježava se svake godine drugog četvrtka u mjesecu listopadu s ciljem podizanja svijesti o očuvanju dobrog vida i zdravlja oka


Poliklinika Briljant prva je očna poliklinika u Međimurju, gdje možete pregled vida obaviti u vrijeme kad vama odgovara i u vrlo kratkom roku, bez višemjesečnih čekanja na termin pregleda.

U poslovnici Optike Briljant u Ulici R.Boškovića 1 će i dalje biti dostupna besplatna kompjutorska kontrola vida, dok će se na katu iznad, u poliklinici, moći obaviti kompletni, stručni oftalmološki pregled. Kompletan specijalistički pregled uključuje kontrolu očne pozadine i mjerenje očnog tlaka te refrakciju, što omogučava kvalitetnu dijagnostiku.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- U Poliklinici se oftalmolozi služe najmodernijom opremom koja garantira brzu i kvalitetnu dijagnostiku, ističe vlasnik Nenad Mekovec.

Za rezervaciju termina možete nazvati broj telefona 040 / 391 - 240 u radnom vremenu Poliklinike, koje je u ponedjeljak, srijedu i petak od 13 do 19 sati te u utorak i četvrtak od 8 do 14 sati.

 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video