Promo

PROJEKTIRANJE, IZGRADNJA I ODRŽAVANJE ZELENIH POVRŠINA

Uz krajobrazno projektiranje, Parkovi nude i arborističke usluge

Uz krajobrazno projektiranje, Parkovi nude i arborističke usluge

Da bi i vaš okoliš postao reprezentativan, stručni tim inženjera krajobrazne arhitekture, urbanog šumarstva i agronomije, uključujući i najvažnije, hortikulturne vještine i dugogodišnje iskustvo vrtlara i cvjećara Parkova, u tome će vam pomoći.

Zelena i cvjetna slika Varaždina dio je svakodnevice, uspomena i najljepših životnih trenutaka mnogih obitelji i posjetitelja. Tome, uz uzorno njegovane javne zelene površine, doprinose i uređeni, prepoznatljivi reprezentativni okoliši poslovnih zgrada, višestambenih objekata i naselja i sportsko-rekreacijskih površina.

Da bi i vaš okoliš postao reprezentativan, stručni tim inženjera krajobrazne arhitekture, urbanog šumarstva i agronomije, uključujući i najvažnije, hortikulturne vještine i dugogodišnje iskustvo vrtlara i cvjećara Parkova, u tome će vam pomoći. Sjajan tim stručnjaka će osmisliti i riješiti najzahtjevnije projekte, a vaše vizije pretvoriti u stvarnost, stvarajući atraktivan prostor koji odgovara vašim željama i potrebama.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

„Najbolja reklama su nam  preporuke zadovoljnih klijenata i okoliši poslovnih prostora koji su uz našu pomoć postali najreprezentativniji izlozi poduzeća, podižući mu poslovnu reputaciju i istovremeno doprinoseći ljepšem i zdravijem gradu.“

U oblikovanju prostora Parkovi prate suvremene trendove, a visokokvalitetni sadni materijal i novi kultivari stvarani u domaćim i europskim rasadnicima garancija su da ćete dugo godina uživati u mirisima, bojama i oblicima zasađenog bilja.

Projektiramo, uređujemo i održavamo:

  • okoliš poslovnih građevina, trgovina i hotela
  • okoliš stambenih zgrada
  • sportsko - rekreacijske površine
  • okoliš sakralnih objekata i groblja
  • okoliš prometnica i parkirališta
  • poslovne interijere

Kroz zoniranje i analizu krajobrazni arhitekt izrađuje planove sadnje i odgovarajući troškovnik planirane usluge, dok vješti vrtlari Parkova u najbržem mogućem roku realiziraju i najzahtjevnije hortikulturne projekte. Uz to, Parkovi nude i usluge održavanja – od košnje, pljevljenja, orezivanja pa sve do dosadnje i zamjene sadnog materijala.

Krajobrazne i hortikulturne usluge neizostavno se usklađuju i dopunjuju prema stručnim savjetima urbanog šumara koji će vam pomoći u odabiru prikladnih vrsta drveća i grmlja.

Novo – procjena zdravstvenog stanja i vitaliteta stabala, zahvati na stablima!

Za već postojeća stabla Parkovi nude i usluge vizualne kontrolne metode procjene zdravstvenog stanja i vitaliteta stabala od strane magistra urbanog šumarstva i zaštite okoliša, koji daje i stručne savjete za odgovarajuće zahvate na drveću potrebne kako bi se poboljšalo njihovo zdravstveno stanje, stabilnost i vitalitet.

Mjerama orezivanja, gdje je to stručno opravdano i moguće, sprječava se krajnje uklanjanje stabla, dajući mu priliku za obnovu, uz temeljni pristup preventivnog sprečavanja mogućih opasnosti (lom, izvala). Nepovratno narušeno i uništeno zdravstveno stanje stabla Parkovi će sanirati uklanjanjem, sa stručnim timom arborista.

Parkovi su danas lider u djelatnosti

Temeljno održavanje i nadograđivanje prepoznatljivih, uzornih i nagrađivanih javnih zelenih površina grada Varaždina i varaždinskog groblja potaknulo je varaždinsko komunalno poduzeće Parkovi na razvoj i unapređenje krajobraznih, hortikulturnih i arborističkih usluga za privatne osobe i poslovne subjekte. Višegodišnji razvoj usluga krajobraznog oblikovanja i uređenja privatnih vrtova i okoliša poslovnih subjekata, hotela i drugih manjih mikroprostora postavio je Parkove danas među lidere u djelatnosti, ne samo u regiji, čemu su dokaz i brojne strukovne nagrade.

 

PARKOVI D.O.O.

www.parkovi.eu
042 332 777

Izgradnja, održavanje, procjene i zahvati na drveću:
[email protected]

Krajobrazno projektiranje:
[email protected]

 

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video


Vezani članci