Promo

LUMINI SLAVI!

Čak 3 dana FEST dobrih popusta i zabave za 9. godišnjicu otvorenja Lumini centra!

Čak 3 dana FEST dobrih popusta i zabave za 9. godišnjicu otvorenja Lumini centra!
Lumini

Ovaj vikend rezervirajte za dolazak u omiljenu shopping destinaciju!

Rođendansko slavlje za male i velike, počinje ovog petka i traje sve do nedjelje. Iskoristite FEST dobre popuste i pogodnosti koje su trgovine pripremile, a za kupnju preuzmite poklon.

Ako još niste član Lumini Cluba, pravo je vrijeme da postanete jer vas očekuju posebne pogodnosti – poklon i dvostruki kupon za sudjelovanje u nagradnoj igri Lumini sretna devetka, koja traje sve do kraja travnja.

Od kreativnih radionica oslikavanja majica i ruksaka, preko face paintinga, karaoka i Just Dance plesnih izazova do kvizova i raznih zabavnih igara, pridružite se zabavnom programu kod glavne pozornice. Najmlađe posjetitelje očekuju slatki darovi i šareni baloni. Za zabavnu atmosferu i još bolji doživljaj brinut će se veseli žongleri, klauni i mađioničari.

Subota i nedjelja donose još više zabave! U glavnom atriju Centra oba dana, u 18 sati dođite na predstave za male i velike. U subotu će nastupiti Kazalište Mala scena s dječjom predstavom Kraljevna na zrnu graška, a u nedjelju Kerekesh teatar s komedijom za odrasle Beba, u kojoj igraju Mirna Medaković Stepinac i Ljubomir Kerekeš. Zadnji dan, održat će se i dječja modna revija s top komadima iz proljetnih kolekcija trgovina Centra.

Ako svoje uspomene volite dijeliti s drugima na društvenim mrežama, nakon odličnog  šopinga i zabave, fotkajte se s puno poklona, kod cvjetnog zida ili kod proljetne klupice....#volimLumini!

Za kraj, nabavite domaće proizvode obiteljskih OPG-ova na Malom rođendanskom placu i ne zaboravite se zasladiti finom šećernom vunom.

FEST dobar vikend je u Lumini centru!

Detaljne informacije potražite na LINKU.

 

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video