Promo

PROLJETNA SADNJA NA GROBOVIMA

Prepustite brigu o posljednjem počivalištu vaših najmilijih iskusnim vrtlarima Parkova

Prepustite brigu o posljednjem počivalištu vaših najmilijih iskusnim vrtlarima Parkova

Parkovi u svojoj ponudi nude mogućnost sadnje sezonskog cvijeće i trajnica, kao i održavanje i uređenje grobova, a tu su i ostale usluge poput dostave aranžmana i paljenje cvijeća.

S prvim proljetnim danima, kako se budi i priroda oko nas i sve polako cvate, lijepo je i kada grobove naših najmilijih ukrasi cvijeće. Biljke su najljepši dodatak na grobu, osobito kad vizualno, skladno dopunjavaju izgledom materijal od kojeg je grobno mjesto izgrađeno.

Za sadnju, održavanje i uređenje grobova i grobnica Parkovi nude mogućnost sadnje sezonskog cvijeća i trajnica. Ovisno o broju sadnica, u ponudi je šest varijanti sadnje: 10, 17, 20, 27, 40 i 60 sadnica sezonskog cvijeća s okopavanjem i zalijevanjem. Sadnja trajnicama moguća je u varijanti od 5 do 40 sadnica, te okopavanje i zalijevanje.

U Parkovima možete naručiti i dostavu aranžmana i paljenje svijeća, kao i druge radove uređenja grobova poput usluge čišćenja grobnog mjesta i pranja te sipinjenja.

Za uređenje grobova u vrtnom centru Parkova, na poznatoj adresi Gustava Krkleca 1, možete kupiti i gotove zasađene posude s cvijećem i ukrasnim zelenilom – popularne „vrteke“, koji će dugo biti ukrasni dodatak na grobu vaših najmilijih.

NARUDŽBE ZA UREĐENJE GROBOVA:
- osobno u pogrebnoj službi Parkova d.o.o., Hallerova aleja 8
- radnim danom od 7 do 15 sati, te subotom od 8 do 14 sati
- na telefon 042/330-770 i 042/330-771
- putem Internetske stranice: https://www.parkovi.eu/trgovina/

 

NAJAVLJUJEMO - Međunarodni znanstveno-stručni skup o grobljima 14. i 15. rujna u Varaždinu

Varaždin će 14. i 15. rujna biti ponosan domaćin Međunarodnog znanstveno-stručnog skupa o grobljima koji će okupiti znanstvenike i komunalna poduzeća koja se bave održavanjem groblja, jedinice lokalne i regionalne samouprave, javne ustanove, državne i međunarodne institucije te dobavljače tehnologija i komunalne opreme iz Hrvatske i okolice.

Gradsko groblje u Varaždinu ove godine obilježava 250 godina od prvog poznatog ukopa. Upravo po tome je i posebno jer je, iako toliko staro, i dalje aktivno i na njemu se odvijaju sahrane. Ova važna obljetnica povod je da se ovakav skup održi u Varaždinu, a Parkovi su suorganizator.

Znanstveni dio obuhvatit će teme varaždinskog groblja kroz povijest, a studijske posjete uključivat će posjetu i stručno vođenje kroz Gradsko groblje u Varaždinu i Židovsko groblje.

Drugi dio konferencije pogled je na budućnost upravljanja grobljima, gdje će se govoriti o digitalizaciji pogrebne usluge, GIS-u zelenila i njegovoj primjeni u analizi, valorizaciji i upravljanju zelenilom na grobljima, upravljanju otpadom na grobljima kao i drugim izazovima upravljanja grobljima u budućnosti.

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video