Promo

NAJSTABILNIJA VEZA

VAŠ DOMAĆI TELEKOM Putuj svijetom uz domaći internet

VAŠ DOMAĆI TELEKOM Putuj svijetom uz domaći internet
Magic Net

Magic Net je tu da pruži najbržu i najstabilniju vezu, u domaćoj mreži. Prebaci se u Magic Net, tvoja najbrža veza za putovanja bespućima interneta.

Neki putuju svijetom kao naš poznati avanturista Tomica Kristić, drugi putuju bespućima interneta za što im je bitna brza i stabilna veza. Zato je tu Magic Net da pružam najbržu i najstabilniju vezu u domaćoj mreži. Prebaci se u Magic Net, tvoja najbrža veza za putovanja bespućima interneta.

Više o avanturama našeg Tomice može naći na poveznici: https://tomicakristic.com/

Provjeri pakete u optičkoj mreži već od 19,99 €/mj. (150,61 kn/mj.), brzinom od 500 Mbps i to bez ugovorne obveze! Tu je i WiFi mreža s paketima već od 29,99 €/mj. (225,96 kn/mj.) brzinom od 30/5 Mbps plus TV (+115 digitalnih TV kanala na 1 uređaju).

Posebno su istaknuli da za svakog novog korisnika koji se pridruži njima kao operateru možete ostvariti 1 mjesec besplatnog interneta. Nađite još nekoga tko će se njima pridružiti kao korisnik i uživajte mjesec dana u besplatnom internetu! Obratite pažnju na to da kod njih nema skrivenih troškova i usluge pružaju bez ugovorne obveze.

Kako bi bio spreman za sve izazove potrebna ti je najbrža i najstabilnija veza kod domaćeg telekoma.

Za detaljnu provjeru usluga dostupnih na vašoj adresi molimo da ih kontaktirate na 042/ 420 420 ili putem društvenih mreža.

 

 

Sve o najbržoj mreži kod domaćeg telekoma možete naći na www.mtnet.hr.

 

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video