Promo

'Tvoje mjesto za tvoje slobodno vrijeme!'

NOVO Otvoren Football Pub, novo 'must visit' mjesto u Varaždinu!

NOVO Otvoren Football Pub, novo 'must visit' mjesto u Varaždinu!
Football Pub

Na TTS sportskom centru otvoren je Football Pub, pravi sportski pub, koji nudi rješenje za različite situacije u kojima se nalazite, u svim dijelovima dana. Football Pub je nova 'must visit' destinacija u Varaždinu, provjerite i sami!

Sportski pub u Varaždinu?! Pa to je upravo ono što traži svaki sportaš i zaljubljenik i kretanje!

Novotvoreni Football pub u sklopu poznatog TTS sportskog centra pruža upravo ambijent i atmosferu, u kojem se može raspravljati s prijateljem o svom omiljenom klubu, ili sa frendicom pričati o svojim budućim planovima.

Novi Pub djelo je, Varaždincima dobro poznate ugostiteljske ekipe iz pivnice Medonja, koja je poznata po odlično uhodanim i posebnim, drugačijim 'lokalima', s odličnim osobljem – Medonja, Office Bar, Lumini Bowling…

Football Pub ima idealno besplatno parkiralište za one koji su udaljeni, a samo par koraka pješice za ekipu s Banfice, ili kratkom vožnjom biciklom. To će sigurno posebice atraktivno biti u nadolazećim mjesecima, jer je njihova terasa vrhunska za osvježenje, uz pogled na legendarni travnjak Slobode.

Novi pub čini se i kao odlična opcija za različite dijelove dana. Poslovni sastanak ujutro ili sasvim običan dogovor sa kolegom uz vrhunsku Barcaffe kavu, postaju nezaobilazni sadržaj svakog dana.

Poslijepodne s prijateljima, nakon posla, uz sviježe cijeđeni sok od naranče ili možda jedan od osvježavajućih koktela, dobar su argument za skrenuti prije odlaska kući.

Točeni Paulaner ili Kozel nakon nogometa navečer? Ili bi ekipa opalila hamper Žuje poslije badmintona? Možda ipak Cedevita nakon treninga u teretani?! Znaš da nema boljeg nego ostati sa ekipom nakon termina, te pogledati tekmu na jednom od 8 televizijskih uređaja sa maksimalnim brojem dostupnih sportskih kanala.

Kako god, praktički da nema argumenata da se ne posjeti novo mjesto, na kojem se može pronaći ono što ti najviše treba. Prijatelja, ekipu, pogledati tekmu ili jednostavno uživati u svojem trenutku kad god poželiš.

Osim svakodnevnih aktivnosti, utakmica, u pripremi su i različiti manji ili veći događaji, koji će se s vremena na vrijeme održavati u nogometnom pubu, stoga je varaždinska 'scena' dobila pravu novu 'zvijezdu'.

Football pub je tvoje mjesto za tvoje slobodno vrijeme!

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video