Promo

ODLIČNE VIJESTI ZA SVE LJUBTELJE DOBRE ZABAVE

KEREKESH TEATAR Od 7. lipnja počinju 9. Varaždinske kazališne večeri i donose pet urnebesnih komedija!

KEREKESH TEATAR Od 7. lipnja počinju 9. Varaždinske kazališne večeri i donose pet urnebesnih komedija!

Ljeto je sve bliže, a to znači da je vrijeme za smijeh pod zvjezdanim nebom! Od 7. do 11. lipnja 2023. godine, Kerekesh Teatar predstavlja pet vrhunskih komedija koje će vas nasmijati i oduševiti.

Ovogodišnje „9. Varaždinske kazališne večeri“ otvara premijera nove komedije Kerekesh Teatra – U ZDRAV MOZAK. Kakvim su vas igrokazom odlučili iznenaditi pacijenti koji su skrenuli s puta, te uz koje terapije i kako kreativno provode vrijeme, provjerite već u srijedu, 7. lipnja.

Aleksandar Lazić i Bara u četvrtak, 8. lipnja nasmijat će vas u predstavi „Gola istina“. Ne propustite ovu novu hit predstavu koja ne izlazi iz glave. Predstava je to koja, kako kaže sam Aleksandar - muškarcima otvara oči, a ženama diže ego do ibera.

Urnebesna komedija Kerekesh Teatra „BEBA“ oduševit će vas  u petak, 9. lipnja.
Svjetlana Fufić zvana BEBA (Mirna Medaković Stepinac), dolazi psihologu po prvi put. Od silnog uzbuđenja, mušica u glavi i gomile problema jednostavno započinje razgovor s gospodinom u bijeloj odori. Taj gospodin je maler (Ljubomir Kerekeš) i jedino što zna o psihologiji je da mora pomalati ured i hodnik psihološke ordinacije.

 Subota, 10. lipnja,  rezervirana je za komediju Zlatana Zuhrića i Tina Sedlara “OCAT I SIN”. U ovoj komediji, vidi se generacijski jaz oca i sina. I dok otac predstavlja stariju generaciju i teži sigurnijim metodama, sin je tipičan primjer modernog dečka koji voli sve što vole mladi.

U nedjelju, ovogodišnje Varaždinske kazališne večeri zatvaramo povratkom na “Tvorničke postavke”. Točnije, smijemo se uz istoimenu predstavu Kazališta Moruzgva.  Mogu li se dva para, nakon što su ispremiješali partnere, krevete, karijere, ambicije i navike, resetirati na tvorničke postavke? Provjerite u ovoj “feelgood” komediji koja će vas nasmijati do suza.

 

Cijeli raspored predstava pogledajte ovdje:

7.6. U ZDRAV MOZAK – premijera Kerekesh Teatar

8.6. GOLA ISTINA – Aleksandar Lazić & Bara

9.6. BEBA – Kerekesh Teatar

10.6. OCAT I SIN – Tin Sedlar i Zlatan Zuhrić-Zuhra

11.6. TVORNIČKE POSTAVKE – Kazalište Moruzgva

Ulaznice za sve predstave možete kupiti putem sustava Entrio, online OVDJE i na prodajnim mjestima u Varaždinu: Ghetaldus optika u Gajevoj i Optujskoj ulici, suvenirnici na Korzu te TISAKmedia u Kukuljevićevoj ulici.

Vidimo se na najljepšoj ljetnoj pozornici u Varaždinu i smijemo se pod zvijezdama!

Voli Vas Vaš Kerekesh Teatar

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video