Promo

SPORTSKI VIKEND

Lumini poziva sve na sportski LU(di)MINI Vikend powered by Baby Center!

Lumini poziva sve na sportski LU(di)MINI Vikend powered by Baby Center!

Draga djeco, mame i tate, djedovi i bake…. Vrijeme je za sportski vikend!

U subotu i nedjelju, 27. i 28.5., od 11 do 14 i od 16 do 19 sati, Lumini poziva velike i male na sportsko izdanje LU(di)MINI Vikenda koji donosi zabavne aktivnosti i poklone za mališane, i posebne popuste.

Male posjetitelje oba dana očekuje puno zabavnih aktivnosti – natjecanja u vožnji romobila i guralica, skakanje na loptama, badminton, gumi-gumi, turniri u pikadu na čičak, stolni nogomet, gađanje u koš i još puno toga! Nagrade za najbolje sudionike pripremili su partneri Baby Center, Ciciban, Skechers i Znanje. U veselom kreativnom kutku najmanji će crtati bojanke na temu sporta, a oslikavanje lica i ručica sportskim detaljima bit će prava prilika za fotkanje.

Sve mališane koji sudjeluju u programu, Lumini daruje ukusnom čokoladom i balonom*.

I to nije sve! Tijekom vikenda, možete iskoristiti ekskluzivne LU(di)MINI popuste u trgovinama s dječjim asortimanom. Popust od 20% na cijeli asortiman u Benettonu, 25% na dječje naslove u Znanju, ušteda pri kupnji sport&outdoor asortimana i igračaka za iznos kupnje iznad 30€ u Baby Centru, neke su od pogodnosti koje vas očekuju ovog vikenda, a popis provjerite na LINKu.

U kinu CineStar u sklopu Disney vikenda pogledajte dugoočekivani klasik MALA SIRENA, a svako dijete uz kupljenu ulaznicu za ovaj naslov dobiva poklon – kreativnu zbirku iz filma.*

*do isteka zaliha

Detalje sportskog izdanja LU(di)MINI Vikenda provjerite na LINKu.

Ne propustite priliku za obiteljsko druženje i zabavu! �

 

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

Najgledaniji video